Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei vrea aviz pentru desfiintarea Cathedral Plazza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei vrea aviz pentru desfiintarea Cathedral Plazza

Primaria Capitalei anunta ca a trimis la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale o cerere de eliberare a avizului necesar desfiintarii cladirii de birouri Cathedral Plaza. Precizarea vine dupa ce Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a spus,. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei vrea sa realizeze un studiu de piata privind agenda publica, prioritatile si nevoile bucurestenilor

Primaria Capitalei vrea sa realizeze un studiu de piata privind agenda publica, prioritatile si nevoile bucurestenilor, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Municipalitatii. Grupul tinta il reprezinta populatia adulta, neinstitutionalizata a municipiului Bucuresti, volumul esantionului fiind de 1. 800 de respondenti.

Primaria Capitalei critica USR pentru actiunea in instanta in cazul celor 20 de societati comerciale: Un demers pur politicianist

Intr-un comunicat de presa, Primaria Municipiului Bucuresti a criticat demersul USR de a ataca in instanta proiectele de hotarare ale Consiliului prin care au fost infiintate 20 de societati comerciale. Potrivit PMB, actiunea celor de la USR vizeaza exclusiv impiedicarea punerii in practica a programului actualei administratii, fiind un demers pur politicianist.

Primaria Capitalei a validat castigatorul concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucurestiului

Primaria Capitalei a validat castigatorul concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucurestiului, potrivit unui comunicat de presa.

Primaria Capitalei anunta, vineri, ca in perioada urmatoare vor continua lucrarile de interventii si reparatii pe mai multe strazi si trotuare

Primaria Capitalei anunta, vineri, ca in perioada urmatoare vor continua lucrarile de interventii si reparatii pe mai multe strazi si trotuare din Bucuresti, printre care Bulevardul Unirii, Splaiul Independentei, Calea Victoriei, Soseaua Pantelimon si Bulevardul Basarabia.

Ma-ya-hi, Ma-e-a-ho! - 385.000 de euro au costat concertele organizate marti de Primaria Capitalei

Concertele organizate in Piata Universitatii de Primaria Capitalei, marti, cu ocazia Zilei Europei, au costat aproximativ 385. 000 de euro, sustine consilierul PNL in Consiliul Ganeral al Municipiului Bu.

Gabriela Firea: il somez public pe arhiepiscopul Robu sa inceteze de indata sa mai lanseze acuzatii la adresa mea sau a echipei de la Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut arhiepiscopului Nicolae Robu sa mai lanseze acuzatii la adresa sa si a echipei din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, cu referire la imobilul Cathedral Plaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )