Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria unui oras din estul Ucrainei, sub controlul insurgentilor prorusi

Antena3 Antena3,
Primaria unui oras din estul Ucrainei, sub controlul insurgentilor prorusi

Insurgenti inarmati prorusi au preluat controlul, luni dimineata, asupra primariei din Kostiantinivka, un oras cu 80. 000 de locuitori din estul Ucrainei, relateaza AFP. Zeci de barbati inarmati imbraca. continuă pe Antena3

Berlinul afirma ca separatistii din estul Ucrainei au retinut 13 observatori OSCE

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca separatistii prorusi din estul Ucrainei au capturat si retinut, in total, 13 observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ci nu sapte, cum a.

Insurgentii prorusi au preluat controlul primariei unui oras din estul Ucrainei

Insurgenti inarmati prorusi au preluat controlul, luni dimineata, asupra primariei din Kostiantinivka, un oras cu 80. 000 de locuitori din estul Ucrainei, a constatat un jurnalist al AFP.

Criza din Ucraina: Ce orase din estul tarii se afla sub controlul partial al rebelilor pro-rusi

In total, 13 orase din estul Ucrainei, majoritatea in regiunea Donetsk, se afla in prezent sub controlul rebelilor separatisti pro-rusi, care refuza sa recunoasca puterea centrala de la Kiev, relateaza AFP, care prezinta o lista cu localitatile in care insurgentii ocupa cladiri publice, transmite Mediafax.

Lavrov: Kievul va trebui sa raspunda in fata justitiei pentru crimele din estul Ucrainei

Rusia respecta acordul de la Geneva privind Ucraina si acuza SUA ca deformeaza prevederile intelegerii, a declarat vineri ministrul rus al afacerilor externe Serghei Lavrov, informeaza Reuters. Lavrov a denuntat.

Seful OSCE cere eliberarea observatorilor detinuti in estul Ucrainei

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ministrul elvetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii prorusi din estul Ucrainei si a cerut eliberarea lor, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Moscova someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Rusia someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva. Rusia cere incetarea imediata a operatiuni.

Moscova someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Rusia someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva.

Rusia someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Moscova someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva, informeaza Mediafax.

Rusia considera iresponsabila trimiterea observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Decizia trimiterii observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa in estul Ucrainei a fost iresponsabila, considera Moscova, potrivit Reuters. A fost cel putin o aventura sau o.

Obama: Noile sanctiuni impotriva Rusiei sunt menite sa stopeze PROVOCARILE in estul Ucrainei

Noile sanctiuni internationale, care ar putea sa fie impuse inca de luni Rusiei, sunt menite sa stopeze provocarile Moscovei in estul Ucrainei, a declarat duminica presedintele Statelor Unite Barack Obama,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )