Libnet.ro
UNICEF

01:05

O primarie din Glodeni vinde actiuni de la cea mai mare banca din Republica Moldova pentru a scapa de datorii

Adevărul Adevărul,
O primarie din Glodeni vinde actiuni de la cea mai mare banca din Republica Moldova pentru a scapa de datorii

Primaria comunei Iabloana, Glodeni a scos la vanzare un pachet de 68 de actiuni de la Moldova-Agroindbank pentru care cere un pret de 1. 000 de lei pentru o actiune. Pretul nominal al unei actiuni este de 200 de lei. continuă pe Adevărul

Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat miercuri o echipa internationala de astronomi, informeaza MEDIAFAX.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

NOUL COD RUTIER: Care va fi amenda maxima si cea mai mare perioada de suspendare a permisului.

Amenda maxima pentru soferi va fi de 9. 600 de lei, potrivit proiectului de Cod Rutier adoptat miercuri de Guvern si publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Cea mai lunga perioada de suspendare a permisului de conducere va fi de doi ani. Pentru depasirea limitei de viteza cu 51 pana la 60 de kilometri pe ora se aplica amenzi cuprinse intre 9 si 20 de puncte de amenda, cuantumul fiind intre 720 si 1. 600 de lei. De asemenea, se suspenda permisul de conducere pentru 90 de .

HCM Baia Mare obtine cea mai mare victorie din istorie, cu Hypo Viena

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare a invins, sambata, pe teren propriu, formatia austriaca Hypo Viena, cu scorul de 24-23 8-12), in cea de-a treia partida din grupa A a Ligii Campionilor.

METEO Cod galben de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii. Atentionarea este valabila pana maine la ora 12.00

Meteorologii avertizeaza ca de miercuri dupa-amiaza si pana joi la pranz va fi in vigoare o atentionare cod galben de ploi si vant, valabilapentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii. Mai mult, in zonele de munte va fi lapovita si ninsoare.

Oamenii din Izvoarele ameninta cu CEL MAI MARE PROTEST de pana acum. Premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor

Locuitorii din Izvoarele ameninta ca maine vor organiza cel mai mare protest de pana acum. Oamenii au iesit din nou in strada dupa ce premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor.

Americanii si rusii, impreuna pentru o megabomba nucleara cu care sa distruga asteroizii care ameninta Pamantul

Desi Statele Unite ale Americii si Rusia au fost rivale in timpul Razboiului Rece, cercetatorii din cele doua tari par dornici sa colaboreze pentru a crea cea mai mare bomba nucleara de pana acum, potrivit geofizicianului american H. Jay Melosh, care a participat in 1995 la o intalnire a specialistilor in fabricarea armelor nucleare. Bomba ar avea scopul protejarii Terrei de amenintarea asteroizilor.

SIF1 Banat Crisana, cel mai mare discount intre VUAN si pret

Actiunile SIF1 Banat-Crisana se tranzactioneaza la un discount intre valoarea unitara a activului net VUAN) si pretul din piata de peste 62%, aceasta diferenta fiind cea mai mare, in comparatie cu celelalte Societati de Investitii Financiare SIF-uri).

O firma cu actionari chinezi va pune in functiune cel mai mare parc solar din tara

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din Romania in functie de capacitatea instalata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )