Libnet.ro
UNICEF

15:46

Primarii din Catalonia, anchetati pentru implicarea in organizarea referendumului pentru independenta

România Liberă România Liberă,
Primarii din Catalonia, anchetati pentru implicarea in organizarea referendumului pentru independenta

Procurorii statului spaniol au ordonat anchetarea penala a 712 primari catalani acuzati ca s-au implicat in organizarea referendumului pentru independenta acestei provincii, planuit sa aiba loc in luna octombrie dar care nu este recunoscut de Guvernul de la Madrid. continuă pe România Liberă

Parchetul din Catalonia ordona politiei sa impiedice organizarea referendumului separatist

Parchetul din Catalonia a ordonat marti tuturor corpurilor de politie din aceasta regiune spaniola sa impiedice referendumul separatist convocat de guvernul regional si interzis de justitie, scrie AFP.

Procurori spanioli ancheteaza primari din Catalonia implicati in organizarea referendumului pentru independenta

Procurorii statului spaniol au ordonat anchetarea penala a 712 primari catalani acuzati ca s-au implicat in organizarea referendumului pentru independenta acestei provincii, planuit sa aiba loc in luna octombrie dar care nu este recunoscut de Guvernul de la Madrid.

Subiectele zilei: Debutul anului scolar intampinat de profesori cu PROTESTEZ; Imagini de cosmar surprinse pe santierul Autostrazii Lugoj - Deva; Firea mai scoate un milion de euro din bugetul Bucurestiului pentru Catedrala Neamului

Noua Transalpina, construita pe jumatate. Privelistile impresionante ale drumului istoric, blocat in munti. O sosea turistica realizata pentru a lega, peste Muntii Valcan, Hunedoara si Gorj. Germania: Trei milioane de alegatori cu multe dileme. Tinerii nu prea merg la vot. Ar putea fi alegerile din 24 septembrie decise de alegatorii in varsta? Date fiind tendintele actuale, raspunsul este negativ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )