Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primarii vor putea majora suplimentar taxele si impozitele locale pentru persoane fizice cu peste 20 procente

B1 B1,
Primarii vor putea majora suplimentar taxele si impozitele locale pentru persoane fizice cu peste 20 procente

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu peste 20%. Aceasta limita maxima la care primarii sunt obligati sa se raporteze in prezent va fi eliminata de Executiv. continuă pe B1

Primarii pot majora suplimentar taxele pentru persoane fizice cu peste 20%

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu mai mult de 20%, conform unui proiect de ordonanta de urgenta, citat de sursele de presa.

Guvernul lasa primarii sa majoreze suplimentar taxele pentru persoane fizice, cu peste 20%

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu mai mult de 20%, aceasta limita-maxima la care primarii sunt obligati in prezent sa se raporteze urmand sa fie eliminata de Guvern pentru proprietarii persoane fizice si mentinuta doar pentru firme.

Guvernul permite primariilor sa majoreze suplimentar taxele pentru persoane fizice cu peste 20% - proiect de ordonanta de urgenta

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu mai mult de 20%, aceasta limita-maxima la care primarii sunt obligati in prezent sa se raporteze urmand sa fie eliminata de Guvern pentru proprietarii persoane fizice si mentinuta doar pentru firme, relateaza agentia Mediafax, care citeaza un proiect de ordonanta de urgenta.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )