Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales presedinte al PDL Alba

Antena3 Antena3,
Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales presedinte al PDL Alba

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales sambata, presedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al filialei judetene, pe care o conduce de. continuă pe Antena3

VIDEO Mircea Hava ramane presedinte la PDL Alba. Primarul din Alba Iulia conduce organizatia de 19 ani

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, ramane presedinte al PDL Alba pentru inca un mandat de patru ani. Hava conduce organizatia din 1994 si a fost singurul candidat pentru funcsia de presedinte, la alegerile desfasurate sambata, 23 noiembrie 2013. Ioan Dumitrel ramane prim-vicepresedinte, in timp ce senatorul Alexandru Peres a renuntat la pozitia de secretar general.

Hava, reales presedinte al PDL Alba.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales, sambata, presedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al filialei judetene, pe care o conduce de aproape 20 de ani, transmite Mediafax. Potrivit rezultatelor anuntate de PDL Alba, Mircea Hava a castigat un nou mandat de presedinte al PDL Alba dupa ce a obtinut 658 de voturi pentru si 21 impotriva. Presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, a fost ales intr-una .

VIDEO Cum a fost prins un tanar traficant de droguri din Alba Iulia

BCCO si DIICOT Alba Iulia au facut publice joi, 21 noiembrie, precizari suplimentare in cazul unui tanar de 21 de ani arestat saptamana trecuta pentru trafic de droguri. Florin Marius Mihaltan a fost prin in flagrant in timp ce incerca sa vanda o cantitate de 25 de grame de canabis.

Trei politisti din Medias trimisi in judecata de procurori din Alba Iulia pentru fapte de coruptie

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a trei agenti de politie din cadrul Politiei municipiului Medias, care sunt acuzati de abuz in serviciu.

ANL construieste prin credit ipotecar locuinte pentru tineri la Alba Iulia

Agentia Nationala de Locuinte va construi la Alba Iulia un numar de 14 locuinte insiruite care vor fi vandute prin credit ipotecar. Parcelele de teren vor fi concesionate pe o perioada de 49 de ani.

Ce se intampla la Alba Iulia de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba au facut public programul manifestarilor ce vor fi organizate cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Programul se intinde pe perioada a doua zile si are in centrul sau evenimente ce se desfasoara in Cetatea Alba Carolina.

Sefii BCCO si DIICOT Alba Iulia, prima aparitie publica dupa scandalul Berbeceanu

Sefii BCCO si DIICOT Alba Iulia, comisarul sef Gabriel Florescu si procurorul Ioan Muresan, au organizat joi, 21 noiembrie 2013, o conferinta de presa comuna. Demersul s-a dorit sa arate ca cele doua structuri colaboreaza in continuare in conditiile in care fostul comandant al BCCO, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv.

Primarul din Pungesti: Am mai fost anchetat de minim trei ori de DNA.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, reclamat la DNA de mai multi localnici pe motiv ca s-ar fi improprietarit ilegal cu terenul pe care, ulterior, l-a concesionat companiei Chevron, se declara nevinovat si sustine ca a mai fost anchetat de minimum trei ori de procurorii anticoruptie, transmite Mediafax. Reclamat in urma cu o saptamana la DNA de catre un grup de localnici, printre care si fostul edil Costica Spiridon, primarul de Pungesti, Mircea Vlasa, a declarat ca se pune la .

Spitalul Judetean Alba: investitii mari in infrastructura si personal vs. atentii pentru actul medical

Spitalul Judetean Alba, cea mai mare unitate sanitara din Alba Iulia, a cunoscut o evolutie pozitiva in ultimii ani din punct de vedere a dezvoltarii infrastructurii si a resurselor umane. Cu toate acestea, multi dintre bolnavii internati sunt envoiti sa ofere atentii mai mici sau mai mari personalului medical. Practica este intalnita la nivel national, astfel incat unitatea medicala din Alba Iulia nu face exceptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )