Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Negoita isi doreste mai multe birouri in sudul Capitalei: 'Lasati nordul ca s-a dezvoltat destul'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul Negoita isi doreste mai multe birouri in sudul Capitalei:

Este un dezechilibru in dezvoltarea Bucurestiului, sunt prea multe birouri in nord si prea putine in sud, unde in schimb se investeste in locuinte mai mult, a spus Robert Negoita, primarul sectorului 3, la evenimentul de demarare a lucrarilor de. continuă pe Wall-Street Ro

La MIT, AR.Drone e folosit pentru mai multe decat prevede manualul

Intr-o vizita la laboratorul de Stiinta Calculatoarelor si Inteligenta Artificiala din cadrul MIT, nu mica le-a fost uimirea celor de la Engadget cand au vazut ce poate sa mai faca AR. Drone. Elicopterul controlat prin smartphone al celor de la Parrot, AR. Drone, este folosit de cercetatorii MIT pentru experimente ce ar putea avea repercursiuni pe termen lung. Peng Yu este numele individului din clipul de mai jos care a demonstrat ca AR. Drone nu trebuie niciodata sa se limiteze la a fi .

Avertizare Infotrafic: Conditii dificile de trafic pe mai multe drumuri din tara, din cauza cetii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza duminica, intr-un comunicat, ca pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Suceava, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati,traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

Avertizare ANM: Ceata densa pe mai multe drumuri nationale si europene, inclusiv A2

Meteorologii au amis duminica avertizari de ceata ce vizeaza drumurile nationale si europene, inclusiv autostrada A2, din mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete, inclusiv Autostrada Soarelui

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de ceata densa. Pana la ora 12, in judetele Sibiu, Harghita, Cluj si Mures vizibilitatea va fi redusa chiar si la 50 de metri. Ceata va afecta si.

Asigurare obligatorie de locuinta de la mai multe companii?.

Asiguratorul care emite politele obligatorii pentru locuinte PAID) va face demersurile necesare pentru a permite accesul in actionariat si al altor societati autorizate, care isi exprima intentia ferma in acest sens, a anuntat autoritatea de reglementare, CSA. Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) a avut in ultimele zile intalniri cu reprezentantii UNSAR, actionarii Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale PAID) si directorul general al PAID, Aurelia .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )