Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Tudor Pendiuc este acuzat de procurorii DNA de luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si in forma continuata. Fiica sa, Ema Pendiuc, retinuta si ea, tot joi seara, pentru 24 de ore, a fost eliberata. continuă pe Adevărul

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA: O minciuna mai mare nu exista. Am intrat in turul 2

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice. Edilul Pitestiului este.

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc si fiica sa au fost retinuti

ACTUALIZARE 21:30 Primarul Tudor Pendiuc si fiica sa Ema au fost retinuti, in cursul acestei seri, in dosarul in care oficialul este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro, transmit sursele din presa.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, si fiica sa, retinuti intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa au fost retinuti, joi, intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, fiica sa si doi oameni de afaceri, retinuti intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa au fost retinuti, joi, intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Ce avere are primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc

Social-democratul Tudor Pendiuc este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. El a fost ales primar al municipiului Pitesti pentru prima data in anul 1992 si de atunci ocupa fara intrerupere aceasta functie, fiind reales de pitesteni la fiecare patru ani, scrie Mediafax.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie. Fiica sa, retinuta pentru luare de mita

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia. si .

Primarul Pitestiului a fost retinut de DNA

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro.

Primarul Pitestiului Turdor Pendiuc, retinut de DNA: O minciuna mai mare nu exista. Am intrat in turul 2

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro, anunta Mediafax. O minciuna mai mare ca asta nu exista in Romania. Am intrat in turul 2, le-a spus Pendiuc jurnalistilor, cand a iesit incatusat din sediul DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )