Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primele cuvinte ale solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, dupa incendiul din Colectiv

Antena3 Antena3,
Primele cuvinte ale solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, dupa incendiul din Colectiv

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, dupa ce a fost ranit grav in incendiul din Clubul Colectiv, a avut cateva momente de constienta in care a vorbit cu mama sa. continuă pe Antena3

Dramatic! Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, nu stie ca si-a pierdut colegii si iubita

A trait drama vietii lui, iar Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, continua sa se lupte pentru viata lui intr-un spital din Olanda.

Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

Solistul trupei rock Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a avut perioade scurte in care si-a recapatat cunostinta, in care a vorbit cu mama lui. El este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde este in continuare intubat.

Vesti bune despre basistul trupei Up To Eleven, ranit in Clubul Colectiv: E ca un copil care abia invata sa pronunte primele cuvinte

Vesti bune despre basistul trupei Up to Eleven, Liviu Popescu, ranit in incendiul din Clubul Colectiv, tragedie soldata deja cu 60 de morti. Tanarul, transferat in Austria, da semne ca isi revine, potrivit unui anunt facut pe profilul sau de Facebook de apropiati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )