Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primele doze de vaccin Moderna au ajuns in Romania prin Punctul de Frontiera Nadlac 2 (VIDEO)

B1 B1,
Primele doze de vaccin Moderna au ajuns in Romania prin Punctul de Frontiera Nadlac 2 (VIDEO)

Primele doze din vaccinul anti-COVID, produs de compania Moderna au ajuns in Romania prin Punctul de Frontiera Nadlac 2, in cursul serii de marti, informeaza News. ro. Vaccinurile au fost aduse in Romania cu o. continuă pe B1

VIDEO Prima transa a vaccinului Moderna a ajuns in Romania

Prima transa a vaccinului Moderna, 14. 000 de doze, a intrat in Romania, marti seara, prin punctul de trecere al frontierei Nadlac 2. Dozele vor ajunge maine dimineata la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara Cantacuzino, urmand ca in perioada urmatoare sa fie distribuite in centrele regionale si de vaccinare.

Vaccinul Moderna vine in Romania. Cand primim primele 14.000 doze

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 anunta ca primele 14. 000 de doze de vaccin Moderna vor ajunge in Romania miercuri, urmand a fi depozitate la Institutul Cantacuzino.

Palestina va primi primele doze de vaccin anti-covid abia in luna martie

Autoritatea Palestiniana a anuntat, duminica, ca se asteapta sa primeasca primele doze de vaccinuri pentru Covid-19 abia in luna martie, in urma unui acord cu producatorul de medicamente AstraZeneca, acuzand Israelul ca nu isi respecta datoria sa se asigure ca sunt disponibile vaccinuri in teritoriile ocupate, transmite Reuters.

Primele 14.000 de doze de vaccin Moderna ajung miercuri in Romania. Acesta are o eficacitate de 94,1% (VIDEO)

Prima transa din vaccinul Moderna, una simbolica, va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre 14. 000 de doze, ce vor fi depozitate la Institutul Cantacuzino, a anuntat Comitetul National de Coordonare a.

Prima transa de vaccinuri Moderna ajunge maine in Romania

Prima transa de vaccinuri produse de compania Moderna va ajunge maine in Romania. Aproximativ 14. 000 de doze, din totalul de peste 400. 000 care urmeaza sa fie livrate in perioada urmatoare.

UPDATE A patra transa de vaccin antiCovid a ajuns in Romania. Cum se impart Din 15 ianuarie se intra in a doua etapa de vaccinare care vizeaza persoanele in varsta si cu boli cronice

A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineata in Romania, cele 150. 150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara urmand sa fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitala si catre centrele din tara. Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat duminica seara ca din 15 ianuarie se intra in a doua etapa a campaniei de vaccinare, care este destinata tuturor persoanelor cu varsta peste 65 de ani si cele cu boli cronice.

Prima transa de vaccin Moderna va ajunge in Romania miercuri

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )