Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primele imagini cu Laura Codruta Kovesi de cand nu mai e la DNA

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu Laura Codruta Kovesi de cand nu mai e la DNA

Au aparut primele imagini cu Laura Codruta Kovesi de cand nu mai e la DNA. Laura Codruta Kovesi a anuntat dupa demiterea de la Directia Nationala Anticoruptie ca va pleca intr-o vacanta. Kovesi a. continuă pe Antena3

Solicitare de ultima ora facuta de Codruta Kovesi la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi face cerere la Parchetul General pentru a-si pastra escorta. Kovesi vrea sa beneficieze in continuare de sofer, masina si un agent SPP care sa o pazeasca. Laura Codruta Kovesi a.

Sper ca DNA sa continue eradicarea coruptiei

Procurorul Florentina Mirica, unul dintre candidatii pentru postul de procuror-sef al DNA, a declarat, astazi dimineata, inaintea interviului pe care il sustine cu ministrul Justitiei, ca DNA trebuie sa continue lupta anticoruptie, spunand ca acest fenomen este generalizat - de la ciocolata pe care o dam functionarilor la ghiseu, pana la procentul de 10 la suta din valoarea contractelor atribuite. intrebata daca va cantari in evaluarea pe care o va face ministrul faptul ca ea este considerata o apropiata a fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi, Mirica a spus ca acesta nu este un argument legal si spera sa nu conteze, informeaza News. ro.

Accident grav in Ialomita. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

Doua persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 2 E85), la iesirea din Urziceni, judetul Ialomita. Din primele informatii sunt sase victime, din care doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )