Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primii pasageri sositi la Wuhan dupa doua luni de carantina. 600.000 de oameni imbolnaviti in intreaga lume

Adevărul Adevărul,
Primii pasageri sositi la Wuhan dupa doua luni de carantina. 600.000 de oameni imbolnaviti in intreaga lume

Wuhan, orasul de unde a izbucnit pandemia de coronavirus, s-a redeschis partial dupa doua luni de carantina. Batalia se duce in continuare, anunta autoritatile. 000 de cazuri de infectare au fost confirmate in intreaga lume, in timp ce numarul deceselor se apropie de 28. continuă pe Adevărul

Diamond Princess paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa doua luni de carantina. Pe aceeasi nava de croaziera era raportat si primul roman infectat cu noul coronavirus

Diamond Princess, nava de croaziera lovita de noul coronavirus pe care a fost raportat si primul roman infectat de pe glob, paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa aproape doua luni de carantina,.

VIDEO Dupa doua luni de carantina din cauza coronavirusului, Wuhan se intoarce la viata si se redeschide partial

Pasagerii sunt controlati si primiti in combinezoane: orasul chinez Wuhan, locul de unde a pornit pandemia cu noul coronavirus, s-a redeschis partial, sambata, lumii externe, dupa mai bine de doua luni de aproape izolare totala, relateaza AFP.

Deficit fiscal de 8,3 miliarde in primele doua luni, inainte de masurile de sprijin pentru limitarea crizei coronavirusului

Executia bugetului general consolidat in primele doua luni ale anului 2020 s-a incheiat cu un deficit de 8,3 miliarde lei 0,73% din PIB), potrivit unui anunt facut vineri sera de reprezentantii Finantelor. Anul trecut, pe primele doua luni deficitul bugetar era de circa 5 miliarde de lei, dar oficialii Finantelor spun ca anul acesta s-a majorat partea de rambursari de TVA cu 0,73 miliarde lei 3,22 miliarde lei la 29 februarie 2020, comparativ cu 2,49 miliarde lei la 28 februarie 2019), respectiv cresterea cheltuielilor de investitii cu 1,63 miliarde lei fata de aceeasi perioada a anului precedent, precum si avansurile ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal si zootehnic in suma de 1,29 miliarde lei. Potrivit estimarilor mai multor analisti, criza coronavirusului ar putea duce deficitul fiscal la circa 7% in acest an.

Strigat disperat de ajutor! O fetita de doua luni, infectata cu COVID-19, se lupta din rasputeri sa traiasca

Ashley Hildebrand, o tanara mama din Carolina de Sud, SUA, face un apel catre toata lumea care subestimeaza gravitatea efectelor produse de noul coronavirus. Femeia a impartasit cateva fotografii sfasietoare ale fiicei sale de doua luni, care se afla conectata la aparatele de ventilatie mecanica. in acest moment, micuta Ellie a devenit cea mai tanara .

Fetita de doua luni, testata pozitiv pentru Covid-19 in Italia. Mama, romanca, nu poate comunica prea bine cu medicii

O fetita in varsta de doar doua luni, nascuta prematur, are rezultat pozitiv pentru coronavirus in Italia, scrie Rotalianul. Mama nu cunoaste foarte bine limba italiana, motiv pentru care personalul medical are dificultati de comunicare cu femeia.

Banii tarii inainte de izbucnirea pandemiei. Finantele au publicat executia bugetara pe primele doua luni

Ministerul Finantelor Publice a publicat vineri seara situatia financiara a tarii pe primele doua luni, care reflecta atat veniturile la bugetul general consolidat, cat si cheltuielile efectuate in aceasta perioada.

MFP A PUBLICAT EXECUTIA BUGETARA: 0,73% - deficitul bugetar pe primele doua luni

Executia bugetului general consolidat in primele doua luni ale anului 2020 s-a incheiat cu un deficit de 8,3 miliarde lei 0,73% din PIB) , informeaza un comunicat remis Redactiei.

Moment de cotitura in lupta cu pandemia. China redeschide partial Wuhan, orasul cu 11 milioane de locuitori considerat candva principalul focar de COVID-19 din lume

Orasul chinezesc Wuhan, unde coronavirusul a provocat primele imbolnaviri, a inceput sa iasa gradual din starea de carantina, sambata, dupa doua luni, prin redeschiderea partiala a transportului subteran s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )