Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primul caz din istorie in care o persoana este acuzata de crima in Antarctica! Motivul socant pentru care un om de stiinta si-a injunghiat colegul

Antena3 Antena3,
Primul caz din istorie in care o persoana este acuzata de crima in Antarctica! Motivul socant pentru care un om de stiinta si-a injunghiat colegul

Serghei Savitki, in varsta de 55 de ani, si Oleg Beloguzov, de 52 de ani, isi petreceau timpul liber citind. Cei doi erau oameni de stiinta rusi detasati la o baza de cercetare din Antarctica. La un. continuă pe Antena3

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj, confirmat intr-o gospodarie din satul Comanicea

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj a fost confirmat, marti, intr-o gospodarie din satul Comanicea, zona fiind plasata sub supraveghere oficiala. S-a stabilit o zona de protectie pe o raza de trei kilometri si o zona de supraveghere, pe o raza de zece kilometri in jurul focarului.

Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

In acest an, Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8.

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

Simona Halep a devenit prima jucatoare din lume care a primit trofeul Chris Evert

Simona Halep, liderul mondial, a devenit prima jucatoare din lume care primeste din partea Womens Tennis Association WTA) trofeul Chris Evert, numele fiind dat dupa primul lider mondial in competitia.

Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Performanta din sectorul agricol se datoreaza investitiilor majore din acest sector, agricultura romaneasca facand pasi majori spre modernizare, ale carei efecte se vad in productiile tot mai mari, potrivit.

Florin Salam BATUT MAR in Italia: Momentul in care manelistul este lovit la o nunta a fost FILMAT (VIDEO)

Manelistul Florin Salam a fost batut in noaptea de sambata spre duminica, in timpul unei nunti desfasurate la Milano. Lautarul canta in momentul in care unul dintre invitati l-a lovit cu pumnul i.

Victor Ponta, la 3 ani de la tragedia din Colectiv care a dus la demisia sa din fruntea Guvernului: Trebuia ca cineva sa fie un paratrasnet pentru suferinta legitima a oamenilor

Marti, 30 octombrie, se implinesc 3 ani de la cumplita tragedie de la Colectiv in care 64 de oameni si-au pierdut viata, iar alte 200 au suferit rani ce ii marcheaza pentru restul vietii. La scurt timp.

Un lift in care se aflau trei persoane ar fi cazut in gol la un spital din Craiova. Care e starea victimelor

Un lift ar fi cazut in gol la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova,potrivit jurnalulolteniei. ro. in lift erau trei persoane si, din fericire, niciuna dintre ele nu a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )