Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primul cod rosu de furtuni din istoria Romaniei - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primul cod rosu de furtuni din istoria Romaniei - VIDEO

Administratia Nationala de Meteorologie a emis alerta maxima, Cod Rosu, pentru judetul Galati. Fenomene deosebit de periculoase sunt asteptate, vineri,. continuă pe Antena3

Alerta in Caras-Severin: Hidrologii au emis COD ROSU de inundatii. Autoritatile intervin(VIDEO)

Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Caras-Severin. Avertizarea de fenomene periculoase este valabila pana miercuri la miezul noptii. Ca urmare a.

Cod rosu in Banat. Zeci de locuinte inundate, mai multe localitati fara electricitate si trei persoane evacuate

Judetul Caras-Severin a trecut miercuri, seara, printr-un cod rosu de inundatii. Cea mai afectata a fost localitatea Slatina Timis unde mai multe gospodarii au fost inundate.

Hidrologii avertizeaza! Cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, un Cod rosu de inundatii pe rauri mici din judetul Caras Severin, avertizarea fiind valabila pana la ora 24:00. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a.

VIDEO Fenomenul Piata Universitatii: Cum au fost inabusite demonstratiile pasnice de cea mai sangeroasa mineriada din istoria Romaniei

Dupa ce, in 1989, Nicolae Ceausescu ii numea huligani pe cei care au avut curajul sa se ridice impotriva sa, sase luni mai tarziu, Ion Iliescu avea sa-i numeasca golani pe cei care ii contestau autoritatea, nemultumiti de trecutul sau comunist. Asa incepea, acum 28 de ani, Fenomenul Piata Universitatii. Si cum putea fi el inabusit? Doar printr-o mineriada.

UPDATE Cod rosu de furtuni n judetul Galati / Coduri portocalii si galbene pentru alte sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri seara o atentionare imediata cod rosu de furtuna pentru mai multe localitati din judetul Galati. JudeteleBacau, Vrancea, Galati, Ialomita, Prahova si Ilfov se afla sub avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferica. UPDATE 00:14ANM a revizuit Codul galben in Cod portocaliu pentru judeteleBacau, Vrancea, Galati, Ialomita, Prahova, Ilfov.

ATENTIE! Urmeaza ORE DE FOC pentru Romania: ALERTA COD ROSU si PORTOCALIU de fenomene meteo cu potential DEZASTRUOS. Harta cu zonele cele mai afectate (FOTO)

Avertisment extrem de dur din partea meteorologilor. in urmatoarele zile, pe romani ii asteapta fenomene meteo cu potential dezastruos. Potrivit paginii de Facebook Estimari si prognoze meteo.

Alerta la Paris: Luare de ostatici intr-o cladire din capitala Frantei(VIDEO)

Mai multe persoane au fost luate ostatice marti intr-o cladire din arondismentul 10 din Paris, informeaza Le Figaro. Potrivit sursei citate, autorul luarii de ostatici este un barbat care ar avea probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )