Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primul lider politic din Uniunea Europeana care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Antena3 Antena3,
Primul lider politic din Uniunea Europeana care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez devine, vineri, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se va casatori cu o persoana de acelasi sex, intr-o tara mica si in cea mai mare parte. continuă pe Antena3

Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, devine, vineri, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se va casatori cu o persoana de acelasi sex, informeaza Reuters. in luna.

Premierul luxemburghez este primul lider UE care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez este primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex. Ceremonia a fost oficiata vineri, informeaza Mediafax.

Premiera: Primul oficial european casatorit cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez devine, vineri, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se va casatori cu o persoana de acelasi sex, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Martin Schulz, recompensat cu Premiul Charlemagne pentru consolidarea democratiei in Uniunea Europeana

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a primit joi Premiul Charlemagne pentru rolul jucat in consolidarea legislativului european si implicit a democratiei in Uniunea Europeana. Politicianul a devenit.

Luminita Odobescu, avizata ca reprezentant permanent al Romaniei la Uniunea Europeana

Luminita Odobescu a obtinut 21 de voturi pro pentru ocuparea functiei de reprezentant permanent al Romaniei la Uniunea Europeana. Odobescu a sustinut in fata parlamentarilor ca va urmari promovarea unor obiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )