Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primul liderul PSD pregatit sa strnga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Iohannis. Drzu: Deja se afla ntr-o stare de recidiva

Hotnews Hotnews,
 Primul liderul PSD pregatit sa strnga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Iohannis. Drzu: Deja se afla ntr-o stare de recidiva

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, spune ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Declaratia vine in contextul in care social-democratii se reunesc luni, incepand cu ora 11, in prima sedinta a Biroului Permanent National dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi. continuă pe Hotnews

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro .

Scandalul revocarii lui Kovesi: Un lider PSD anunta ca va strange semnaturi pentru suspendarea lui Iohannis

Scena politica romaneasca a fost zguduita dupa ce miercuri Curtea Constitutionala a admis o sesizare privind un conflict juridica de natura constitutionala facut de presedintele Klaus Iohannis prin refuzul.

Strategie de ultim moment in PSD. Deputat PSD: Strang semnaturi pentru suspendarea presedintelui

PSD strange randurile in asteptarea deciziei presedintelui Klaus Iohannis in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi. Social-democratii stabilesc ultimele strategii pentru mitingul care va avea loc.

Liderul PSD Alba vrea suspendarea lui Iohannis daca nu e schimbata sefa DNA

Deputatul PSD Ioan Dirzu sustine ca in prezent sunt toate motivele de natura constitutionala pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care nu va respecta decizia CCR referitoare la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

FOTO Iubita lui Dragnea a postat fotografii din timpul vizitei in Elvetia alaturi de liderul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a postat pe contul ei de Instagram fotografii din timpul vizitei pe care a facut-o, alaturi de liderul PSD, la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )