Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primul oras din tara care va avea un centru de colectare selectiva a deseurilor de la populatie, cu depunere gratuita

Adevărul Adevărul,
Primul oras din tara care va avea un centru de colectare selectiva a deseurilor de la populatie, cu depunere gratuita

Oradea este primul oras din tara care va avea un centru de colectare selectiva a deseurilor de la populatie, cu depunere gratuita, amenajat pe o suprafata de 3. 000 de metri patrati, printr-o investitie de 825. 000 de lei a operatorului local de salubritate. continuă pe Adevărul

Turist in Cluj-Napoca. Care este semnificatia denumirii primului oras din tara care are indicator in limba latina

Cluj-Napoca este primul oras din tara care la intrarile principale va avea indicator cu denumirea in latina: MVNICIPIUM aLIVM NAPOCENSE. Vladimir Alexandru Bogosavlievici, profesor de Istorie si autor al ghidului istorico-turistic Clujul vazut si nevazut, explica semnificatia celor doua cuvinte Cluj si Napoca.

Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

Peste 15% dintre romani s-ar muta la Cluj-Napoca, datorita calitatii vietii. Potrivit un studiu al Bancii Mondiale, Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania, urmat de Timisoara si.

DAAS a prezentat retailerilor din tara noastra tendintele de actualitate din frigul comercial

DAAS International Group a prezentat reglementari si tendinte de actualiate din industria frigului comercial la nivel european, in cadrul primei conferinte pe care compania o dedica retailerilor,potrivit unui comunicat de presa.

Business report:Promisiunea unui oficial din Transporturi: Vom avea 90 de km noi de autostrada in 2017;Cifrele care sa ne trezeasca / Cat de mult conteaza marimea: Ce fac Cehia, Polonia, Ungaria cu cresterea lor economica mica; Motivul pentru care benzin

Cate dintre creditele Prima Casa au ajuns neperformante. Finantele nu recupereaza nici 10% din garantiile platite. In luna iunie a anului trecut, la. Skoda Karoq: Succesorul controversatului Yeti a fost prezentat oficial. Skoda Karoq este succesorul lui Yeti si modelul in care producatorul ceh si-a pus multe.

Dragnea: Functionarii din ANAF vor avea salarii marite; vor scadea doar salariile a 50-60 de sefi

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Bacau ca angajatii din sistemul de finante publice care au protestat in aceasta saptamana fata de proiectul.

New York Times: China a ucis sau incarcerat peste 20 dintre sursele CIA din tara, schilodind reteaua de spionaj americana / Nu se stie cum a aflat Beijingul numele informatorilor

Guvernul chinez a destramat sistematic operatiunile de spionaj ale CIA in tara incepand cu 2010, ucigand sau incarcerand peste 20 de persoane in doi ani si afectand grav activitatea de culegere de informatii acolo in anii urmatori, scrie New York Times.

Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza, sambata, fata de legea salarizarii. La Bucuresti, sunt anuntati aproximativ 200 de protestatari

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro.

UPDATE Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza fata de legea salarizarii. Muzeografii din Bucuresti: Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei!

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro. UPDATE Aproximativ 50 de muzeografi protesteaza, sambata, vizavi de Muzeul National de Istorie a Romaniei, nemultumiti de legea salarizarii unice, aflata in prezent la Senat. Protestatarii poarta umbrele, pancarte si tricouri albe inscriptionate cu textul Exist! Muzeele nu sunt cultura de rangul trei. Totodata, pe pancarte au mesaje precum: Cercetare fara bilet de voie, Rusine! Va bateti joc de istorie, 35 de ani muzeograf - 1. 350 pensie, Respect pentru cercetare si Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei.

Magazinul din Romania care vindea carne de pui expirata de sase ani

Carne de pui expirata de sase ani, vanduta in magazin. Inspectorii Potectiei Consumatorului din Constanta au descoperit, in galantarele unui magazin din localitatea Baneasa, carne de pui.

Dragnea, dupa ce CSAT-ul a fost scos din schema numirii sefului DGPI: Nu este serviciu secret din Romania care sa nu aiba o legatura foarte stransa cu PSD

Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca PSD nu are nevoie de un serviciu secret, intrucat nu este serviciu secret din Romania care sa nu aiba o legatura cu partidul pe care il conduce. Presedintele PSD raspunde astfel acuzatiilor potrivit carora ar vrea sa controleze Directia Generala de Protectie Interna, dupa ce Senatul a decazut CSAT-ul din dreptul de a numi seful DGPI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )