Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primul site de recrutare pe care poti sa incarci un CV video

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul site de recrutare pe care poti sa incarci un CV video

Compania de recrutare APT Group lanseaza primul site de recrutare din Romania pe care candidatii pot incarca un CV video. continuă pe Wall-Street Ro

Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat

In prezent, exista un numar de metode eficiente si indicii prin care o persoana poate afla daca telefonul ii este interceptat. inainte de a va prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui sa mentionam faptul ca nu exista virusiin adevaratul sens al cuvantului pentru sistemul de operare al celor de la Google, Android fiind, [] Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Traian Basescu crede ca acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta e fortata: Ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu considera ca acuzatia de conflict de interese la adresa lui Victor Ponta pentru numirea lui Dan Sova in functia de ministru este fortata si se declara ingrijorat de usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern.

Facebook va imparti veniturile din publicitate cu cei care publica clipuri video pe reteaua de socializare

Compania Facebook ii va plati pe cei care isi incarca clipurile video pe reteaua de socializare, dupa lansarea serviciului Suggested Videos, ce va intercala secventele din clipuri cu reclamele publicitare,.

Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat

In prezent, exista un numar de metode eficiente si indicii prin care o persoana poate afla daca telefonul ii este interceptat, scrie playtech. ro. inainte de a va prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui sa.

Traian Basescu, despre cercetarea premierului pentru conflict de interese: E fortata. Pe mine ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre cercetarea premierului, acesta fiind cercetat intr-un dosar in care este acuzat de conflict de interese pentru ca l-a.

Lovitura pentru YouTube. Facebook va imparti banii din publicitate cu cei care fac continut video

Gifantul american Facebook a luat decizia de a imparti veniturile pe care le obtine din publicitate cu creatorii de continuturi video, dupa ce va lansa serviciul Suggested Videos, care va difuza secvente de clipuri, intercalate cu reclame.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )