Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prince a fost gasit inconstient intr-un lift

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prince a fost gasit inconstient intr-un lift

Cantaretul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis Minnesota, nord), a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa, a informat seriful comitatului Carver, transmite France Presse. continuă pe Ziarul Bursa

Cantaretul Prince a murit. El a fost gasit intr-un lift din resedinta sa

Cantaretul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa.

Si-a gasit mama intr-o balta de sange. A fost si mai socat sa afle cine a ucis-o

Caz socant in Lyon, Franta. Corpul unei femei de 50 de ani a fost gasit intr-o balta de sange, intr-un apartament.

Un barbat a fost gasit mort, pe o strada din Arad

Un barbat a fost gasit mort, in cursul diminetii de vineri, pe o strada din cartierul aradean Micalaca. Se apre ca acesta era un om al strazii care isi ducea vecul in aceasta zona.

Scoala altfel cu nervi la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Cum s-a razbunat un sef de companie pentru ca a gasit dezordine intr-un dormitor

Paturi rasturnate, haine aruncate pe jos si bunuri distruse intr-un dormitor al elevilor de la Colegiul National Militar Alba Iulia. Sunt detalii surprinse in imagini facute publice de un elev din clasa a XII-a al Colegiului Militar, care a relatat cum s-a desfasurat prima zi din saptamana Scoala Altfel, la institutia de invatamant din Alba Iulia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )