Libnet.ro
UNICEF

09:17

Printul Albert de Monaco a acceptat Ice Bucket Challenge. Ce personalitati a provocat

România Liberă România Liberă,
Printul Albert de Monaco a acceptat Ice Bucket Challenge. Ce personalitati a provocat

Printul Albert de Monaco a acceptat miercuri sa ia parte la Ice Bucket Challenge, care consta in varsarea unei galeti cu apa cu gheata in cap in beneficiul unei asociatii de caritate, si l-a nominalizat pe presedintele francez Francois Hollande, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Albert de Monaco a acceptat Ice Bucket Challenge si l-a nominalizat pe Francois Hollande (VIDEO)

Printul Albert de Monaco a acceptat miercuri sa ia parte la Ice Bucket Challenge si l-a nominalizat pe presedintele francez Francois Hollande, relateaza AFP. in clip, printul apare purtand o camasa alba.

Donatiile in urma campaniei Ice Bucket Challenge au ajuns la peste 100 de milioane de dolari (VIDEO)

Peste 100 de milioane dolari s-au strans pana acum din donatii, in urma campaniei Ice Bucket Challenge, celebra provocare a galetii cu gheata. Personalitati din intreaga lume, printre care Tom Cruise, Bill.

VIDEO Ice bucket challenge pentru interlopi. Adjunctul Cordunenilor si-a turnat trei ligheane de apa in cap si l-a provocat pe Nelson Mondialu

Unul dintre principalii exponenti ai clanului Corduneanu, Adrian, considerat liderul aripei violente ai gruparii, a fost si el cuprins de isteria ice bucket challenge.

Inedit! Ice Bucket Challenge cu actorii din Suleyman Magnificul! VIDEO

Fenomenul Ice Bucket Challenge a ajuns si in serialul Suleyman Magnificul. Ce-i drept, in prezent, in viata de zi cu zi a actorilor. Sultanele din film s-au filmat in timp ce isi turnau apa cu gheata pe cap.

in doua saptamani de campanie Ice Bucket Challenge, pe conturile Hospice Angelus Moldova au intrat peste 100.000 de lei

Provocarea Ice Water Bucket Challenge pentru Angelus Moldova a adus donatii de peste 100. 000 de lei. Contactata de IPN, Raluca Muntean-Jetha, senior fundraiser la hospice, a spus ca banii au fost adunati timp de doua saptamani.

VIDEO! La 71 de ani, Al Bano a acceptat provocarea Ice Bucket! Si-a turnat apa cu gheata in cap!

Fenomenul mondial Ice Bucket Challenge a ajuns si la cunoscutul cantaret Al Bano! Artistul ce va concerta impreuna cu Power in toamna la Bucuresti a acceptat bucuros provocarea de a-si turna in cap apa cu gheata.

Harta interactiva a provocarii Ice Bucket; zonele lumii in care leapsa cu gheata a prins cel mai bine

Ice Bucket Challenge, campanie umanitara promovata initial ca o forma de donatii pentru bolnavii de cancer, a luat amploare si a devenit un fenomen la scara globala, arata Irish Examiner .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )