Libnet.ro
UNICEF

16:45

Printul Harry si David Beckham, in topul celor mai sexy barbati din lume, realizat de homosexuali

B1 B1,
Printul Harry si David Beckham, in topul celor mai sexy barbati din lume, realizat de homosexuali

Printul Harry s-a clasat pe locul 4 in topul celor mai sexy barbati din lume. Clasamentul a fost realizat de revista Attitude, publicatie dedicata comunitatii gay. Pe primul loc in topul preferintelor. continuă pe B1

FOTO Topul Attitude al celor mai sexy barbati din lume

Cititorii revistei dedicate comunitatii gay au realizat clasamentul si l-au ales pe locul I pe Tom Daley 19 ani), scafandrul olimpic medaliat cu bronz. David Beckham, Printul Harry si cantaretul Frank Ocean il urmeaza.

Faze tari: Super-cainele care sare cu parasuta; Si-a facut gard cu pesti de 21.000 de dolari; Topul celor mai ciudate sfaturi sexuale

Transformarea uluitoare a femeii de care radeau toti colegii. Cum arata acum. Ajunsesem la 135 de kilograme65506; Iar atunci mi s-a intamplat ceva absolut infiorator. Eram la serviciu si, la un moment dat, cand m-am aplecat sa ridic ceva de jos, pantalonii mi-au plesnit in zona posteriorului, de fata cu toti colegii mei, a povestit a povestit Sally Walters pentru The Huffington Post, potrivit StirileProTv. ro. Cercetatorii francezi au descoperit doua tipuri noi de virusuri gigantice. Oamenii de stiinta din Franta au descoperit o clasa de virusuri care nu sunt inrudite cu virusurile care ii imbolnavesc pe oameni, pe care au denumit-o pandoravirus, scrie Evz. ro.

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj: Dedeman, Arabesque si Ambient domina categoric piata. Cine sunt marii perdanti?

Piata D-I-Y Do-it-Yourself) de anul trecut a fost dominata categoric de principalii jucatori locali, afacerile Dedeman, depozitului de materiale pentru constructii Arabesque si retailerulului sibian Ambient depasind pentru prima data pragul de un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )