Libnet.ro
UNICEF

22:30

Printul Harry si Meghan Markle au fost parasiti. Cine le-a intors spatele, de fapt, si de ce

Playtech Playtech,
Printul Harry si Meghan Markle au fost parasiti. Cine le-a intors spatele, de fapt, si de ce

Printul Philip s-a indepartat de ducele si ducesa de Sussex dupa marele soc al Megxitului si comportamentul total d epe alta planeta al nepotului sau, a sustinut un expert regal. Printul Harry si Meghan Markle au fost parasiti Ducele de Edinburgh, in varsta de 99 de ani, care a renuntat la cariera sa navala pentru . continuă pe Playtech

Printul Harry a facut o criza de nervi in fata Reginei Elisabeta. Ce s-a intamplat, de fapt: a interzis asta

Presa britanica relateaza despre un nou scandal intre Regina Elisabeta a Marii Britanii si Meghan Markle si Printul Harry. Totul ar fi plecat de la preocuparea Reginei fata de tiara lui Meghan Markle. Cearta la Buckingham intre Regina si Meghan Markle Au fost nenumarate relatari ale zilei in care Meghan Markle a intalnit-o pe Regina .

Prima zi de primarita a Elenei Lasconi a fost horror. Cine a amenintat sa se sinucide chiar in biroul ei

Anul acesta au fost multe surprize pe listele candidatilor la Alegerile Locale. Printre acestea s-a aflat si candidatura fostei moderatoare TV, Elena Lasconi. Ea a candidat la Primaria Campulung-Muscel, din partea USR-PLUS, si surpriza a fost ca a si castigat mandatul. Doamne, totul e atat de sinistru! Surpriza mare a fost victoria fostei prezentatoare PRO .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )