Libnet.ro
UNICEF

21:46

Vasile Blaga il da in judecata pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Hotnews Hotnews,
Vasile Blaga il da in judecata pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, acuzandu-l ca a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, se arata intr-un comunicat al PDL citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga il actioneaza in judecata pe deputatul Gelu Visan.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, considerand ca acesta a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, informeaza un comunicat al PDL, informeaza Mediafax. Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie. Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai .

Vasile Blaga il actioneaza in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in judecata pe deputatul Gelu Visan, fost coleg de partid, pentru calomnie. Liderul PDL sustine ca Visan a lansat o serie de acuzatii false si defaimatoare la.

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD, alaturi de Antonie Solomon

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in PP-DD, anunta Agerpres.

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza in Colegiul 8 Brailesti din partea PPDD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, ca a demisionat din PDLsi s-a inscris in PPDD, odata cu depunerea candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Brailesti, din partea partidului lui.

Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, azi, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu PP - DD), ca a demisionat din Partidul Democrat Liberal si s-a inscris in PP - DD, arata HotNews. ro.

Vasile Blaga: PDL nu participa la intalnirea cu Martin Schulz. Nu suntem de acord cu implicarea sa in campania lui Victor Ponta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat miercuri dimineata ca PDL va participa la sedinta plenului reunit al Parlamentului, in care presedintele PE, Martin Schulz urmeaza sa sustina o declaratie, insa.

Proaspat demisionat din PDL, Gelu Visan dezvaluie cine este CAPUL mafiei banilor publici

Deputatul Gelu Visan, proaspat demisionat din PDL si trecut de partea Partidului Poporului este cel care a acuzat conducerea PDL ca patroneaza mafia banilor publici, scrie jurnalul. ro. Deputatul a declarat la un.

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati. Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, printre candidati

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi.

Fuga de electorat a marilor politicieni. Care sunt colegiile unde candideaza Vasile Blaga, ...

Colegii usoare, cu contracandidati necunoscuti - aceasta a fost deviza dupa care au pornit in cursa pentru un loc in Parlament liderii principalelor partide politice. Decizia lui Crin Antonescu de a fugi in Teleorman, judet cunoscut ca fief al USL, este doar cel mai mediatizat exemplu al modului cum inteleg politicienii romani sa infrunte electoratul. Astazi este ultima zi in care partidele politice mai pot depune listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, in urma .

Blaga: PDL NU ARE intelegeri pentru ca lideri ai opozitiei si puterii sa nu se contracandideze.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat daca exista o intelegere tacita ca lideri ai opozitiei si puterii sa nu se contracandideze in colegii la alegeri, ca PDL nu a avut o astfel de discutie cu nimeni, dar ca remarca o topire a PNL in PSD, potrivit Mediafax. Nu avem, cel putin noi, nu am avut nicio discutie in acest sens cu cei de la USL, cu Dan Diaconescu, cu nimeni. Pana la urma, decizia o ia fiecare, nu l-am acuzat nici pe domnul Antonescu ca isi schimba a treia oara .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )