Libnet.ro
UNICEF

08:30

Problema votului din strainatate, REZOLVATA. Miscarea pe care a facut-o Ministerul de Externe

Antena3 Antena3,
Problema votului din strainatate, REZOLVATA. Miscarea pe care a facut-o Ministerul de Externe

Problema votului in diaspora si-a gasit rezolvarea. Ministerul de Externe a primit un milion si jumatate de lei de la Guvern, din fondul de rezerva, pentru suplimentarea numarului de stampile, cabine. continuă pe Antena3

Aplicatia pentru mobil care rezolva problema votului din diaspora

Un roman din diaspora pretinde ca a gasit solutia pentru cea mai mare problema a concetatenilor care vor sa voteze in strainatate. Este vorba despre o aplicatie pentru telefonul mobil care permite utilizatorilor sa stie in timp real la ce sectii de vot din zona in care se afla se voteaza si in ce ritm.

Romanii din strainatate vor putea vota: Monitorul Oficial va tipari 800.000 de buletine pentru diaspora

Monitorul Oficial va tipari 20,9 milioane de buletine de vot, dintre care 800. 000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate.

Traian Basescu: Rog romanii din strainatate sa mearga la vot

Presedintele TraianBasescu a i-a rugat, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa, la PalatulCotroceni, pe romanii din strainatate sa mearga la vot pentru a-si alege presedintele. Peste .

Melescanu si Stanoevici vor avea, miercuri, o intrevedere cu Comisia pentru romanii din strainatate, pe tema votului din diaspora

Comisia pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii va avea, miercuri, o intrevedere cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici pe tema desfasurarii votului in diaspora in cel de-al.

Exemplul unui ambasador care discuta problema votului cu cetateni: Ion Jinga explica public cum a comunicat cu votantii si face calcule precise despre numarul maxim de voturi ce pot fi exprimate

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a explicat public cum a tratat procesul de votare din primul tur prezidential, cum si unde a stat de vorba cu votantii, ce probleme a identificat si ce solutii a identificat si propus autoritatilor de la Bucuresti. Pentru turul doi, cred ca trebuie sa aratam intelegere, calm si civism. Da, este nevoie de eficienta, dar cei din comisiile de vot sunt tot oameni, supusi unui efort fizic si psihic constant timp de 15-16 ore, si merita acelasi respect ca si cei care stau la rand sa voteze. Se fac eforturi ca toata lumea sa poata vot, spune Jinga intr-un post pe Image of Romania.

UPDATE. Camera Deputatilor: Convocarea lui Melescanu si Stanoevici de catre Comisia pentru romanii din strainatate NU respecta regulamentul Camerei

Comisia pentru romanii din afara granitelor se va intalni, miercuri, cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, ca sa discute despre desfasurarea votului in diaspora, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax.

Comisia pentru romanii din strainatate se intalneste, miercuri, cu Melescanu si Stanoevici

Comisia pentru romanii din afara granitelor se va intalni, miercuri, cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, ca sa discute despre desfasurarea votului in diaspora, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax.

FADERE ii cere lui Melescanu cresterea numarului sectiilor de votare din strainatate

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) ii cere noului ministru de Externe, Teodor Melescanu, sa rezolve problema sectiilor de votare in strainatate, coform unui comunicat remis marti redactiei.

MAE incearca sa obstructioneze votul romanilor din strainatate

Actualizare 19:19 Basescu: Basistii sa vina la vot si sa le dea o lectie lui Ponta si Tariceanu Seful statului a facut, astazi, apel la sustinatorii sai calificandu-i, drept basisti, cu termenul folosit de adversarii sai) sa vina duminica la vot si sa le dea o lectie lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, semnatarii noii Uniuni Social-Liberale USL 2.

Guvernul ocoleste adevarul in privinta votului din Germania

Autoritatile germane sunt dispuse sa asigure toate conditiile pentru suplimentarea sectiilor de vot in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din Romania si permit deschiderea de sectii de votare si in afara ambasadelor si consulatelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )