Libnet.ro
UNICEF

13:32

Probleme mari la Australian Open. Care este motivul pentru care s-a cerut chiar intreruperea meciurilor

Adevărul Adevărul,
Probleme mari la Australian Open. Care este motivul pentru care s-a cerut chiar intreruperea meciurilor

Asutarlain Open se afla in prima saptamana de meciuri, dar o problema majora a aparut la Melbourne, unde are loc acest Grand Slam. continuă pe Adevărul

Corespondenta de la Melbourne -Probleme mari la Australian Open. Care este motivul pentru care s-a cerut chiar intreruperea meciurilor

Asutarlain Open se afla in prima saptamana de meciuri, dar o problema majora a aparut la Melbourne, unde are loc acest Grand Slam.

Cutremurator: Care este motivul pentru care o tanara isi vinde virginitatea

Tanara italianca Nicole, de 18 ani se pregateste sa faca un gest socant. Ea a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi scoate la licitatie.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Cap de serie numarul trei, Grigor Dimitrov a avut parte de un adevarat thriller in turul doi de la Melbourne, bulganul obtinand calificarea in decisiv scor 8-6) in fata lui Mackenzie McDonald SUA, 178 ATP, venit din calificari). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open a inceput cu doua mari surprize. Finalista de anul trecut si castigatoarea de la US Open au fost trimise acasa din primul tur

Australian Open a debutat furtunos pe tabloul feminin, doua dintre pretendtele la castigarea trofeului fiind trimise acasa din primul tur.

Australian Open 2018: ziua marilor surprize, Muguruza si Konta sunt out! Duel de zile mari in runda a treia: Sarapova versus Kerber. Tabloul complet

A treia favorita a competitiei, Garbine Muguruza, a fost eliminata inca din turul al doilea de la Australian Open!.

Australian Open: Eliminari soc pe tabolul feminin

Dupa nume mari au parasit tabolul feminin, joi dimineata, in turul 2 de la Australian Open. O singura fata serioasa a trecut.

Adevaratul motiv pentru care multe dintre vedetele de la Australian Open au fost imbracate in echipament roz

Australian Open 2018 a scos in evidenta un echipament neobisnuit purtat de mari jucatori, sponsorizati de firma Nike.

Surpriza imensa pe tabloul feminin de la Australian Open. Una dintre favorite s-a facut de ras si a plecat acasa

A patra zi de la Australian Open a debutat cu o surpriza uriasa, una dintre cele mai mari din ultimii ani de la acest Grand Slam.

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:32

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )