Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru Gabriela Cristea: A avut nevoie de iNGRIJIRI MEDICALE in timpul emisiunii (FOTO)

B1 B1,
Probleme pentru Gabriela Cristea: A avut nevoie de iNGRIJIRI MEDICALE in timpul emisiunii (FOTO)

Gabriela Cristea a avut nevoie de ingrijiri medicale in timpul unei pauze de publicitate a emisiunii pe care o prezinta. Aceasta a avut nevoie de o sedinta cu aerosoli si, din fericire, si-a revenit si si-a. continuă pe B1

Sute de buzoieni au avut nevoie de ingrijiri medicale la trecerea in noul an

Cei mai multi au sunat la Ambulanta sau au mers la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau, dupa ce au consumat in exces mancaruri grase sau au consumat alcool. Anul acesta, petrardele au facut victime la Buzau, printre pacienti fiind si copii.

RENUNTA la televiziune? Gabriela Cristea face ANUNTUL bomba: Si alte VEDETE se pare ca au luat DECIZIA...

Gabriela Cristea a devenit recent mamica pentru a doua oara, dar sarcina i-a adus si multe dificultati. Printre acestea se afla si kilogramele in plus. Dupa ce am nascut, am dat cateva kilograme.

Da, e adevarat! Gabriela Cristea, DIN NOU iNDRAGOSTITA: Fanii sunt in stare de soc de cand au aflat cine e alesul...

Gabriela Cristea si-a gasit, de cativa ani, linistea, alaturi de , caruia i-a daruit o fetita si pe care urmeaza sa il faca tata pentru a doua oara in acest an. Cei doi sunt deja.

A murit: Gabriela Cristea, in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii, in momentul in care a aflat ca domnul Nicu a murit, scrie huhff. ro. Am vorbit azi-dimineata cu el si mi-a zis sa vin.

A MURIT: Gabriela Cristea, in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Gabriela Cristea a primit o veste cutremuratoare, chiar in timpul emisiunii sale, Te iubesc de nu te vezi. Prezentatoarea a aflat cu stupoare ca unul dintre concurentii show-ului a decedat. Este vorba.

Val de incidente in noaptea de Revelion. in Capitala, 1200 de oameni au avut nevoie de interventia medicilor de la ambulanta

La fiecare 15 minute, un roman a ajuns in camera de garda a spitalelor in noaptea de Revelion. Peste 1200 de oameni au avut nevoie de interventia medicilor .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )