Libnet.ro
UNICEF

22:30

Procuroarea Angela Nicolae, despre acuzatiile de trafic de influenta: Este o razbunare a unei foste partenere de afaceri a fiului meu

B1 B1,
Procuroarea Angela Nicolae, despre acuzatiile de trafic de influenta: Este o razbunare a unei foste partenere de afaceri a fiului meu

Procuroarea Angela Nicolae a declarat, marti, la iesirea de la instanta suprema, ca situatia in care se afla ea si fiul sau reprezinta o razbunare a unei foste iubite si partenere de afaceri a acestuia din. continuă pe B1

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare.

Dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Procuroarea Angela Nicolae si fiul sau, retinuti de DNA

Procuroarea Angela Nicolae de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, au informat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in acest dosar au mai fost retinute si alte persoane. UPDATE Doi romani si trei arabi au fost retinuti - Mediafax.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 50 de milioane euro

Procuroarea de la Parchetul instantei supreme Angela Nicolae si fiul acesteia, Daniel, au fost arestati pentru 29 de zile, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul alimentar, a hotarat marti Inalta Curte de Casatie si Justitie. Intrucat ordonantele de retinere pe numele celor doi au expirat dupa ora 19:00, inculpatii au parasit sala de judecata, urmand a fi ridicati de catre organele de politie dupa primirea mandatelor de arestare. La iesirea din sala de judecata, Angela Nicolae a aratat ca nu opteaza sa ramana la instanta in asteptarea agentilor de politie, care au plecat dupa expirarea ordonantelor de retinere, si ca doreste sa se duca acasa sa se schimbe. Sunt nevinoata, a mai spus Nicolae la iesirea din sala. Decizia instantei supreme nu este definitiva, ci poate fi atacata cu recurs tot la Inalta Curte.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, arestati preventiv in dosarul de evaziune

Procuroarea de la Parchetul instantei supreme Angela Nicolae si fiul acesteia, Daniel, au fost arestati pentru 29 de zile, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul alimentar, a hotarat marti inalta Curte de C.

UPDATE Dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti de DNA

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic de influenta, respectiv complicitate la aceasta infractiune, informeaza Mediafax. Alte cinci persoane - doi romani si trei arabi - au primit de asemenea ordonante de retinere.

Ce avere are Angela Nicolae, suspectata de trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala.

Procurorul Angela Nicolae, sef de birou la Parchetul ICCJ, suspectata de trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 50 milioane de euro, are doua terenuri si o casa de vacanta in judetul Giurgiu, mostenite de la bunici, precum si doua apartamente. Angela Nicolae a fost delegata in 23 mai 2012, pentru sase luni, pana pe 23 noiembrie 2012, in functia de procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe, altele decat programele Phare, din cadrul Parchetului .

PERCHEZITII. Senatorul PSD Nicolae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae de la ...

UPDATE DNA face perchezitii la biroul unui procuror sef birou Angela Nicolae de la Parchetul General. Procurorul Angela Nicolae sprijinea, prin trafic de influenta, o vasta retea de firme care faceau evaziune fiscala. Din retea ar face parte si senatorul PSD Nicolae Badalau. Reteaua era sprijinita si de functionari de la Ministerul Finantelor. Se fac perchezitii la peste 100 de firme, cu patroni romani si straini din cinci judete si din Capitala; se fac perchezitii domiciliare, in total .

Dosarul Mafia Carnii. Prima reactie a procurorului sef Angela Nicolae: Este o razbunare.

Procuroarea Angela Nicolae, cercetata, alaturi de fiul sau, Daniel, in dosarul DNA de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro, a declarat marti la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca este nevinovata si ca acest dosar este o razbunare din partea unei foste prietene si partenere de afaceri a fiului meu, informeaza Mediafax. Am dat o declaratie ampla in fata instantei de judecata, in care am precizat ca nu sunt vinovata de niciun fel de infractiune ce se retine .

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae , ...

Angela Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Mai sunt retinute circa alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae. Procurorii vor cere mandate de arestare maine, de la instanta Inaltei Curti de Castie si Justitie. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )