Libnet.ro
UNICEF

07:45

Procurorii din Germania confirma arestarea unui barbat pentru trafic de arme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii din Germania confirma arestarea unui barbat pentru trafic de arme

Procurorii din Stuttgart au confirmat vineri arestarea unui barbat de 34 de ani sub suspiciunea de trafic de arme, refuzand insa sa comenteze informatia de presa potrivit careia acesta le-ar fi vandut atentatorilor de la Paris patru arme, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Procurii din Germania confirma arestarea unui barbat pentru trafic de arme

Procurorii din Stuttgart au confirmat vineri arestarea unui barbat de 34 de ani sub suspiciunea de trafic de arme, refuzand insa sa comenteze informatia de presa potrivit careia acesta le-ar fi vandut atentatorilor de la Paris patru arme, transmite Reuters.

Prima cursa din decembrie cu Uber este gratuita pentru detinatorii de carduri Visa

Astazi, Visa Europe si Uberincheie un parteneriat pentru promovarea platilorcu cardul de pe telefonul mobil si lanseaza o promotie prin care noii clienti Uber care isi inregistreazacardul Visa in aplicatia mobila in luna decembrie beneficiaza gratuit de prima cursa, in limita a 40 de lei. Parteneriatul dintre Visa Europesi Uber,are ca scop crearea si incurajarea [] Prima cursa din decembrie cu Uber este gratuita pentru detinatorii de carduri Visa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )