Libnet.ro
UNICEF

11:30

Procurorii DNA Ploiesti au demarat o ancheta la Consiliul Concurentei, verificarile fiind facute ca urmare a denuntului fostei sefe AEP, Ana Maria Patru

România Liberă România Liberă,
Procurorii DNA Ploiesti au demarat o ancheta la Consiliul Concurentei, verificarile fiind facute ca urmare a denuntului fostei sefe AEP, Ana Maria Patru

DNA Ploiesti ancheteaza activitatea Consiliului Concurentei, ca urmare a unui denunt facut de Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente. Anchetatorii au facut perchezitii la consiliu, au precizat surse judiciare pentru Mediafax. continuă pe România Liberă

Surse: Perchezitii DNA la Consiliul Concurentei

Procurorii DNA au descins pe 16 mai la Consiliul Concurentei in cadrul unui dosar penal in care s-a inceput urmarirea penala pe fapta si in care se ancheteaza modul in care o serie de firme, printre care Teamnet International si Siveco sunt investigate de Consiliu, potrivit unor surse citate de site-ul Luju. ro.

Inspectii la E-Distributie Muntenia. Consiliul Concurentei suspecteaza fosta Enel de abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a efectuat marti inspectii inopinate la E-Distributie Muntenia fosta Enel Distributie Muntenia) si la sediile a patru companii care proiecteaza si executa instalatii de racordare la reteaua electrica: Electrical Power Consulting SRL, Simco International Impex SRL, Institutul de Studii si Proiectari Energetice ISPE SA si Servicii Energetice Muntenia SA.

Distribuitorul de energie ENEL este investigat de Consiliul Concurentei pentru un posibil abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca a efectuat inspectii inopinate la E-Distributie Muntenia fosta Enel Distributie Muntenia) si la sediile a patru companii care proiecteaza si executa instalatii de racordare la reteaua electrica: Electrical Power Consulting SRL, Simco International Impex SRL, Institutul de Studii si Proiectari Energetice- ISPE SA si Servicii Energetice Muntenia SA.

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la Enel si la patru companii de servicii in energie

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la E-Distributie Muntenia fosta Enel Distributie Muntenia) si la sediile a patru companii care proiecteaza si executa instalatii de racordare la reteaua electrica: Electrical Power Consulting SRL, Simco International Impex SRL, Institutul de Studii si Proiectari Energetice - ISPE SA si Servicii Energetice Muntenia SA, informeaza un comunicat al institutiei.

Cum au intrat procurorii DNA in patul inculpatilor. Santajul cu amante, dezvaluiri din dosare

Fostul magistrat Alexandru Lele trage un semnal de alarma cu privire la practicile DNA in mai multe dosare. Procurorii DNA ar fi incercat influentarea sotiilor sau amantelor cu inregistrari.

Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre Teraplast a 50% din compania Depaco

Producatorul de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast TRP) a primit din partea Consiliului Concurentei decizia de neobiectiune privind operatiunea de concentrare economica ce urmeaza sa se realizeze prin achizitia a 50% din producatorul de tigla Depaco, se arata intr-un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )