Libnet.ro
UNICEF

17:00

Procurorul care ar fi blocat intrarea politiei in casa lui Dinca se intoarce la munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Procurorul care ar fi blocat intrarea politiei in casa lui Dinca se intoarce la munca

Primul procuror care a instrumentat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, Ovidiu Cristian Popescu, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, se poate intoarce la serviciu, potrivit unor surse judiciare. continuă pe Wall-Street Ro

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Procurorul care nu ar fi permis politistilor sa intre in casa lui Gheorghe Dinca isi poate relua activitatea

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care nu ar fi permis politistilor sa intre in casa lui Gheorghe Dinca timp de mai multe ore, isi poate relua activitatea. Decizia a fost luata de Sectia pentru procurori a Consiliului Suprem al Magistraturii, conform Mediafax.

CSM a decis: Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca revine in magistratura

Decizie de ultima oraa Consiliului Superior al Magistraturii. Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a stat cu echipele de interventie pana la sase dimineata la poarta lui Gheorghe Dinca, poate.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )