Libnet.ro
UNICEF

23:00

Procurorul general al Romaniei: Este o OFENSA adusa autoritatii judecatoresti!

România Liberă România Liberă,
Procurorul general al Romaniei: Este o OFENSA adusa autoritatii judecatoresti!

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat pentru Romania Libera ca ordonanta de urgenta este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti, fiind discretionara, vadit neconstitutionala si trebuie atacata urgent la Curtea Constitutionala a Romaniei. continuă pe România Liberă

Procurorul General: Ordonanta adoptata de Guvern este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti, fiind discretionara si vadit neconstitutionala

Ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti si trebuie urgent atacata la Curtea Constitutionala, a declarat Augustin Lazar, procuror general al.

Augustin Lazar: OUG privind codurile penale este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti; trebuie atacata la CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a afirmat ca ordonanta de urgenta prin care sunt modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala sunt ofensatoare pentru autoritatea judecatoreasca si ca este nevoie ca ordonanta sa fie atacata la Curtea Constitutionala.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Pentru a avea o lupta anticoruptie este nevoie de instrumente eficiente. Acum, acestea sunt eliminate

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, inainte de inceperea sedintei de urgenta a CSM, ca Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului penal si Codului de procedura penala trebuie sa fie atacata la Curtea Constitutionala.

Sefa Curtii Supreme: Avem o PROBLEMA CU VALORILE MORALE / Procurorul general: AUTORITATEA judecatoreasca trebuie sa demonstreze ca NU este o CANTITATE NEGLIJABILA (VIDEO)

Cristina Tarcea, presedintele Curtii Supreme, si Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, s-au aratat indignati de hotararea Guvernului Grindeanu de a modifica prin ordonanta de urgenta.

Tariceanu, presedintele Senatului, propune o consultare cu presedintele CSM si cu procurorul general pe tema Ordonantei de modificare a Codului Penal si a Legii gratierii

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat miercuri ca va organiza o consultare cu presedintele CSM si cu procurorul general al Romaniei pe tema Ordonantei de Urgenta a Guvernului referitoare la modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Procurorul general despre ordonanta privind codul penal: Derapajul de neconstitutionalitate este vadit / Autoritatea judecatoreasca trebuie sa arate ca are substanta, ca nu este cantitate neglijabila

Procurorul General Augustin Lazar a declarat miercuri dimineata ca derapajul de neconstitutionalitate este vadit in cazul modificarilor la codurile penale adoptate de guvern marti noapte si ca este imperios necesar ca acesta sa fie sesizat la Curte.

Am vazut ca procurorul general spune ca o lege e buna sau nu e buna; Parchetul trebuie sa aplice legea

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, sambata seara, ca a vazut, in ultima perioada, cum procurorul general a comentat diverse legi, precizand ca Parchetul trebuie doar sa aplice actele normative, in timp ce elaborarea lor este atributia Parlamentului.

Tariceanu cheama la dezbatere Procurorul general, sefa CSM si asociatiile magistratilor. Nu spune nimic despre sefa DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca va organiza o dezbatere pe tema gratierii si modificarilor aduse la Codurile penale, la care o va invita pe sefa CSM, pe procurorul general al.

Procurorul general al SUA, demis de Donald Trump pe motiv ca nu l-a sustinut in legatura cu ordinul privind imigrantii

Sally Yates, procurorul general interimar al Statelor Unite, a fost demisa de presedintele Donald Trump in urma refuzului sau de a pune in aplicare un ordin juridic destinat sa protejeze cetatenii Statelor Unite ale Americii, a anuntat Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN. A tradat Departamentul de Justitie, se arata in declaratia Casei Albe privind demiterea lui Sally Yates.

Trump a acuzat-o de tradare pe Sally Yates, procurorul general interimar, si a demis-o pe motiv ca nu l-a sustinut in legatura cu ordinul privind imigrantii

Sally Yates, procurorul general interimar al Statelor Unite, a fost demisa de presedintele Donald Trump in urma refuzului sau de a pune in aplicare un ordin juridic destinat sa protejeze cetatenii Statelor Unite ale Americii, a anuntat Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN. A tradat Departamentul de Justitie, se arata in declaratia Casei Albe privind demiterea lui Sally Yates.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3381 seconds )