Libnet.ro
UNICEF

21:46

Tabere de cartier pentru copiii din Sectorul 6 al Capitalei

România Liberă România Liberă,
Tabere de cartier pentru copiii din Sectorul 6 al Capitalei

90 de copii din Sectorul 6 al Capitalei au participat, timp de doua saptamani, la ateliere de creatie, in cadrul unor tabere de cartier, informeaza un comunicat al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC). continuă pe România Liberă

Micii producatori, scutiti de taxe in pietele din Sectorul 4

Micii producatori locali pot intra fara sa plateasca taxa pentru taraba in pietele din Sectorul 4 al Capitalei, pe baza unor carduri electornice emise de Primarie.

Zi neagra pentru coruptii din administratia clujeana: Apostu condamnat, Uioreanu in judecata

Ziua de 7 iulie a fost lunea neagra pentru coruptii din administratia clujeana. Fostul primar al municipiului resedinta de judet, Sorin Apostu foto), a fost condamnat definitiv la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, iar presedintele suspendat si arestat al Consiliului Judetean, Horea Uioreanu, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei si fostul subprefect, Mihnea Iuoras.

Biblioteca de vacanta: Cursuri gratuite pentru copiii din Vaslui

De la inceputul acestei saptamani, Biblioteca Judeteana Nicolae Milescu Spatarul Vaslui a deschis pentru al cincelea an consecutiv Biblioteca de vacanta, proiect prin care copiii Vasluiului sunt asteptati la activitati educative pentru petrecerea timpului liber.

Trei angajati Tarom au retinuti pentru furt din bagaje

Trei angajati ai Tarom au fost retinuti, ieri, pe motiv ca ar fi furat haine, incaltaminte, aparatura IT, cosmetice si mancare din bagajele depuse la Biroul Bagaje Pierdute, potrivit unor surse din Politie.

Trei angajati ai unei companii aeriene, retinuti pentru furt din bagaje

Trei angajati ai unei companii aeriene au fost retinuti, pe motiv ca ar fi furat haine, incaltaminte, aparatura IT, cosmetice si mancare din bagajele depuse la Biroul Bagaje Pierdute. Ca sa nu ridice.

Trei angajati ai Tarom au fost retinuti pentru furt din Biroul Bagaje Pierdute

Trei angajati ai Tarom au fost retinuti, luni, de politie, fiind suspectati de furt din bagaje, transmite Mediafax. Politia Romana spune ca au fost retinuti un barbat si doua femei pe motiv ca ar fi furat.

ArcelorMittal Galati a lansat un program de pre-pensionare pentru salariati, din cauza contextului economic dificil si volatil

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati, fostul Sidex, a lansat un program de pre-pensionare pentru salariatii care indeplinesc criteriile de iesire la pensie pana in 31 decembrie 2015. Compania sustine ca acest program este necesar avand in vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )