Libnet.ro
UNICEF

01:05

Degringolada politica a afectat afacerile din sectorul constructiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Degringolada politica a afectat afacerile din sectorul constructiilor

Firma de constructii Dumar Construct - care produce prefabricate din beton pentru infrastructura de apa si canalizare - este o afacere de familie cu capital 100% romanesc. continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile din industrie au crescut puternic, comenzile noi la fel

Afacerile din industrie au crescut in primele cinci luni cu 11,6% in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma avansului pe care l-au inregistrat industria prelucratoare si cea extractiva, iar comenzile noi au consemnat un plus.

Producatorii din sectorul viticol vor primi 47,7 milioane euro din partea UE

Producatorii din sectorul viticol vor primi un sprijin financiar de 47,7 milioane euro din parte UE in perioada 2014-2018, pentru restructurarea si reconversia plantatiilor viticole, promovarea vinurilor, asigurarea recoltei de struguri si investitii, informeaza MADR.

Siemens ia in calcul vanzarea diviziei IT din sectorul sanatatii

Conglomeratul industrial german Siemens AG ia in considerare vanzarea diviziei sale IT din sectorul sanatatii, evaluata la peste un miliard de euro 1,4 miliarde de dolari), ca sa se poata concentra pe sectorul de energie si cel industrial, conform unor surse citate de Bloomberg.

Micii producatori, scutiti de taxe in pietele din Sectorul 4

Micii producatori locali pot intra fara sa plateasca taxa pentru taraba in pietele din Sectorul 4 al Capitalei, pe baza unor carduri electornice emise de Primarie.

Tabere de cartier pentru copiii din Sectorul 6 al Capitalei

90 de copii din Sectorul 6 al Capitalei au participat, timp de doua saptamani, la ateliere de creatie, in cadrul unor tabere de cartier, informeaza un comunicat al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC).

Ceramica Iasi: Din cauza blocajelor din infrastructura se creeaza un efect de domino in tot sectorul constructiilor. Avem totusi semnale pozitive de revenire

Dependenta constructiilor de sectorul infrastructurii destabilizeaza evolutia in piata de profil, cel putin asta reiese din datele Ceramica Iasi Brikston), unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de zidarie din Romania.

Afacerile din comertul auto au scazut cu 1,5% in luna mai

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut in mai fata de luna aprilie atat ca serie bruta, cu 1,5%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 1,3%, dar a crescut comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, potrivit INS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )