Libnet.ro
UNICEF

09:30

Producatorii de smarthpone din China vor lucra impreuna pentru a crea o alternativa la Google Play Store

Adevărul Adevărul,
Producatorii de smarthpone din China vor lucra impreuna pentru a crea o alternativa la Google Play Store

Huawei, Xiaomi, Oppo si Vivo au format Alianta Globala a Dezvoltatorilor de Servicii GDSA), in incercarea de a crea un concurent redutabil pentru magazinul de aplicatii al celor de la Google. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi inchise pentru cel putin doua saptamani

Autoritatile din Macao au anuntat, marti, inchiderea pentru cel putin doua saptamani a celebrelor sale cazinouri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Ce patesc cetatenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totala

Epidemia de corona virus s-a extins. Ce patesc cetatenii din China din cauza acestui virus. Numarul persoanelor din China care au murit din cauza coronavirusului a crescut alarmant la 420. Ce patesc cetatenii din China? Liderul chinez Li Jinping a recunoscut ca sunt deficiente in tratarea focarului. in acest caz,Macau a spus ca isi inchide .

Metoda inedita prin care Putin se fereste de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a speriat pe multa lume. Inclusiv pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Coronavirusul din China s-a raspandit rapid in multe colturi ale lumii. A depasit granitele.

Alerta de CORONAVIRUS la Galati: 13 persoane venite din China, in carantina

Alerta la Galati! 13 persoane, dintre care cinci cetateni chinezi si opt romani, veniti in Galati, din China, sunt tinuti in carantina la domiciliu. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati.

Noi suspiciuni de coronavirus in Romania. Cinci buzoieni intorsi recent din China sunt izolati la domiciliu: Orice semn ar avea, ne obliga la...

Cinci cetateni din Buzau, abia intorsi din China, au intrat in atentia medicilor epidemiologi de la Directia de Sanatate Publica. Cei cinci, femei si barbati, cu varste pana in 45 de ani, sunt izolati.

CORONAVIRUS. Cinci buzoieni reintorsi recent din China, izolati voluntar la domiciliu

Medicii epidemiologi din cadrul Directiei de Sanatate Publica Buzau monitorizeaza cinci persoane din judet intoarse recent din China, acestea fiind izolate voluntar la domiciliu.

Coronavirusul ar putea ajunge la granita Romaniei. La Kiev a aterizat un ultim avion venit din China, cu 200 de pasageri, inainte ca zborurile directe sa fie suspendate

Un avion cu 200 de pasageri la bord, care a decolat din China cu destinatia Kiev, trebuia sa ajunga la Kiev, in jurul dupa-amiezii, intr-un ultim zbor inainte sa intre in vigoare interdictia impusa de.

DUPA VACANTA DE ANUL NOU LUNAR Bursele din China, lovite de coronavirus

Banca Populara a Chinei: Prabusirea actiunilor a avut elemente irationale sau chiar de panica, declansate de comportamentul de turma * Beijing-ul acuza Statele Unite ca raspandeste panica, in ceea ce priveste coronavirusul * Pietele europene au incheiat ziua de ieri in crestere Pietele de actiuni din China continentala au scazut puternic luni, in prima zi de tranzactionare dupa va and 172;canta prilejuita de sarbatoarea Anului Nou Chi and 172;nezesc, ce a coincis cu raspandirea rapida a epidemiei coronavirusului, noteaza MarketWatch. Indicele Shanghai Composite a coborat cu 7,72%, la 2. 746,61 puncte, cel mai redus nivel din februarie 2019, in timp ce Shenzhen Composite s-a depreciat cu 8,41%, pana la 1,609 punc and 172;te, dupa ce, cosurile de actiuni deschisesera ziua de tranzactionare cu gap-uri descendente de aproape 9%.

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Producatorii de haine din Turcia se asteapta la comenzi sporite dupa epidemia de coronavirus din China

Mai multi retaileri de haine care isi produc articolele de imbracaminte in China poarta discutii cu firmele turcesti pentru mutarea productiei in Turcia, au declarat doi oficiali din acest sector pentru Reuters, unul estimand chiar ca noile comenzi s-ar putea ridica la aproximativ doua miliarde de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )