Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul din Piatra Neamt care i-a cerut poze nud unei eleve, cercetat penal

Hotnews Hotnews,
 Profesorul din Piatra Neamt care i-a cerut poze nud unei eleve, cercetat penal

Politistii au declansat o ancheta penala impotriva profesorului de matematica de la Liceul Dimitrie Leonida din Piatra-Neamt care i-a cerut poze nud unei eleve in varsta de 21 ani de la o clasa de seral. continuă pe Hotnews

Profesorul din Piatra Neamt care i-a cerut fotografii indecente unei eleve va fi anchetat penal

Politistii au demarato ancheta penala in cazul profesorului de matematica de la Liceul Dimitrie Leonidadin Piatra-Neamt care i-ar ficerut poze nud unei eleve, in varsta de 21 ani, de la o.

Directoarea care i-a luat apararea profesorului din Neamt care a cerut poze nud unei eleve a fost demisa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti, ca directoarea care i-a luat apararea profesorului din Neamt care a cerut poze nud unei eleve a fost demisa, scrie g4media.

Rise Project: Un profesor din Piatra Neamt a cerut unei eleve sa-i trimita poze nud Directoarea liceului a spus ca nu e problema scolii si a criticat-o pe fata ca s-a inscris la clasa de mecanica

Un profesor de matematica de la un liceu tehnologic din Piatra Neamt i-a cerut unei eleve sa-i trimita fotografii cu ea dezbracata, iar dupa ce aceasta a reclamat situatia la conducerea unitatii scolare a insultat-o si a incercat sa o intimideze, scrie Rise Project pe pagina de Facebook a site-ului de investigatii.

Ce risca profesorul de matematica din Piatra Neamt care a hartuit sexual o eleva, apoi i-a spus ca e catea in calduri

Profesorul de matematica Catalin Pipirigeanu de la un liceu din orasul Piatra Neamt risca desfacerea contractului de munca, fiind intocmit si un dosar penal.

Video impresionant. Doi batranei, surprinsi cum danseaza in plina pandemie pe o strada din Piatra Neamt

Pandemia de Covid-19 ne-a izolat de restul lumii, dar ne-a facut in egala masura sa apreciem si sa ne bucuram de orice moment. Acesta este si cazul unui cuplu de varstnici din Piatra Neamt care a lasat frica de virus la o parte si s-a bucurat de o melodie care se auzea pe strada pe .

Profesor de matematica din Piatra Neamt, discutii cu o eleva: Credeam ca imi trimiti o poza cu tine goala

In urma cu numai o zi, la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra-Neamt izbucnea un adevarat scandal. O eleva sustinea ca unul dintre profesori i-ar fi facut avansuri sexuale repetate.

Doi batrani din Piatra Neamt danseaza fericiti pe strada, langa o terasa. Distractie in timpul pandemiei - VIDEO

Doi batrani au fost filmati cum danseaza fericiti pe strada, langa o terasa din Piatra Neamt.

Ursoaica Ina traieste intr-o cusca imaginara, dupa 20 de ani petrecuti la gradina zoologica din Piatra Neamt

Ina, o ursoaica eliberata de aproximativ sase ani de la Gradina Zoologica din Piatra Neamt, acolo unde a fost captiva intr-o cusca timp de 20 de ani, continua sa fie captiva, chiar daca a ajuns in sanctuarul de la Zarnesti.

Cazul profesorului care i-a cerut unei eleve poze nud: Directoarea adjuncta a liceului a fost demisa

Ministrul Educatiei Sorin Campeanu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca profesorul din Piatra Neamt care i-a cerut unei eleve poze nud este cercetat discipinar, iar directoarea adjuncta a liceului in care invata eleva a fost demisa pentru ca i-a luat apararea cadrului didactic si a certat-o pe tanara.

Un profesor roman i-a cerut poze nud unei eleve. Este halucinant cum a reactionat directoarea

Cazurile de abuz si hartuire sexuala s-au inmultit in ultimii ani si in Romania. Un astfel de caz a fost adus in fata opiniei publice de cei de la Rise Project. in urma unor anchete au descoperit un abuz facut de un profesor de la un liceu din Piatra Neamt. Profesorul de matematica, Cristian Pipirigeanu, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )