Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profit de 5,5 milioane euro, pentru Vienna Insurance Group, in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 5,5 milioane euro, pentru Vienna Insurance Group, in Romania

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Mehedinti: Finantare BERD de 5,7 milioane euro pentru apa si canalizare

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza cu 5,7 milioane de euro procesul de modernizare a serviciilor retelei de apa si canalizare din zece localitati din judetul Mehedinti, se arata intr-un comunicat al BERD trimis redactiei.

PSG, oferta imensa pentru Real Madrid: 125 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

PSG este dispusa sa ofere nu mai putin de 125 de milioane de euro celor de la Real Madrid pentru Cristiano Ronaldo, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport.

Vienna Insurance Group si-a dublat profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Ajutoare PAC de 410 milioane de euro, pentru fermierii europeni

Comisia Europeana a decis sa acorde fermierilor ajutoare directe in valoare de aproximativ 410 milioane de euro din capitolul Politica Agricola Comuna PAC), care au fost inghetate in 2015 pentru a face fata eventualelor crize, transmite AFP.

Asfalt pe drumurile din vii, namol pe cele publice. Mai multe localitati vrancene au primit milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii agricole

Mai multe primarii din Vrancea au semnat la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale contracte pentru modernizarea infrastructurii agricole.

O subsidiara NEPI va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

Fondul imobiliar NEPI NEP) a anuntat actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,75% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comunicat trasmis Bursei de Valori Bucuresti.

Marea Britanie aloca 17 miliarde de euro pentru lupta contra terorismului. Ce achizitii militare sunt planificate

Marea Britanie va aloca fonduri suplimentare de 12 miliarde de lire sterline 17 miliarde de euro) pentru capacitati militare, in scopul intensificarii operatiunilor impotriva organizatiilor teroriste.

Loto 6/49: Premiu de 5,85 milioane euro la extragerea din 22 noiembrie

La extragerea loto de duminica, 22 noiembrie, premiul la categoria I a jocului Loto 6/49 este de 5,85 milioane de euro.

Raiffeisen obtine o suplimentare cu 35 milioane euro a plafonului de creditare prin programul JEREMIE

Raiffeisen Bank a obtinut o suplimentare a resurselor disponibile in cadrul initiativei JEREMIE, astfel ca va putea acorda intreprinderilor mici si mijlocii imprumuturi in valoare de inca 35 de milioane de euro, a anuntat marti institutia de credit.

NEPI plaseaza obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

NEPI instiinteaza actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), a incheiat oferta de tip book build anuntata ieri, 23 noiembrie 2015. NEPC va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane de euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,750% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comuncat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )