Libnet.ro
UNICEF

20:15

Profit record de peste 32 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Profit record de peste 32 milioane lei

Libra Internet Bank a incheiat anul 2016 cu rezultate financiare si operationale bune. Profitul obtinut a fost unul record in istoria bancii, 32,5 milioane de lei, iar activele nete au ajuns la 3,39 miliarde lei s-au dublat in ultimii doi ani), potrivit unui comunicat al bancii remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectorii antifrauda au identificat o firma care a prejudiciat bugetul de stat cu peste 12 milioane de lei

Inspectorii antifrauda au identificat o firma, care lucra prin intermediul a patru societati fantoma, iar obligatiile fiscale datorate bugetului de stat depasesc 12,43 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) trimis Redactiei.

Posta Romana poate deveni profitabila daca statul ar investi 170 milioane lei

Compania de stat Posta Romana ar putea deveni profitabila, chiar daca nu se afla intr-o situatie financiara prea buna, daca statul ar face investitii de circa 170 milioane lei in infrastructura digitala, a declarat marti ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, in cadrul evenimentului WeLoveDigital Forum organizat de Profit. ro.

Arctic investeste 471 milioane lei in Dambovita

Arctic a anuntat o investitie de tip Greenfield de 471 milioane lei, extinzandu-si, astfel, activitatea in judetul Dambovita localitatea Ulmi). Compania producatoare de electrocasnice urmeaza sa construiasca o fabrica de masini de spalat rufe, in acest sens grupul turcesc Arcelik, care detine compania Arctic, urmand sa reinves and 172;teasca 70 de milioane de euro din profitul realizat in ultimii ani.

Teraplast vrea sa imprumute 60 milioane lei de la Banca Transilvania pentru investitii

Consiliul de Administratie CA) al Teraplast TRP) a decis contractarea a doua credite de investitii, cu o valoare totala de 60,4 milioane lei, de la Banca Transilvania, potrivit unui comunicat al TRP remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Libra Internet Bank a inregistrat un profit de 32,5 milioane lei in 2016

Profitul obtinut de Libra Internet Bank inregistrat in 2016 a fost unul record in istoria bancii, de 32,5 milioane de lei, iar activele nete au ajuns la 3,39 miliarde lei, dublandu-se in ultimii doi ani, potrivit unui comunicat al bancii remis Redactiei.

Peste 1,85 milioane puieti plantati intr-o singura zi

Silvicultorii romani au stabilit un nou record, peste 1,85 milioane puieti plantati intr-o singura zi, in cadrul proiectului Planteaza pentru Romania initiat de Asociatia Prietenii Padurilor din Romania, in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor - Romsilva si Asociatia Administratorilor de Paduri Private, dar si cu implicarea silvicultorilor din cadrul Garzilor Forestiere, potrivit unui comunicat de presa al Romsilva remis Redactiei.

Peste 13 milioane euro - profitul brut al Alpha Bank, anul trecut

Alpha Bank a obtinut un profit brut de 13,1 milioane de euro in 2016, dupa pierderi de 18,1 milioane de euro inregistrate in anul precedent, potrivit datelor publicate vineri de banca elena si preluate de News. ro.

Ministrul Comunicatiilor: Posta Romana va fi capitalizata cu 170 de milioane lei in acest an

Compania de stat Posta Romana va fi capitalizata in acest an cu 170 de milioane de lei si ar putea deveni profitabila, chiar daca nu se afla intr-o situatie financiara prea buna, a declarat marti ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, in cadrul evenimentului WeLoveDigital Forum organizat de Profit. ro.

12 strazi din Panciu, asfaltate prin Programul National de Dezvoltare Locala. Valoarea contractului este de peste 10 milioane de lei

S-au reluat lucrarile de asfaltare prevazute in proiectul Modernizare trama stradala in zona centrala a orasului Panciu. Investitia este finantata de Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Curtea de Arbitraj de la Paris a decis ca CNAIR sa plateasca 83 milioane de lei catre constructorul Salini-Impregilo

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat marti ca va formula o actiune de anulare a sentintei arbitrale partiale pronuntata in 23 martie de catre Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris, care a decis ca CNAIR trebuie sa plateasca 83 milioane lei catre constructorul italian Salini Impregilo, si ca nu a achitat si nu ar avea de achitat vreo suma catre firma italiana ca urmare a pronuntarii deciziilor, acestea nefiind executorii, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )