Libnet.ro
UNICEF

13:00

Profitand de neatentia autoritatilor, Mircea Badea a FUGIT din tara!

Antena3 Antena3,
Profitand de neatentia autoritatilor, Mircea Badea a FUGIT din tara!

Stire: in aceasta dimineata Mircea Badea a incercat sa fuga din tara. Profitand de neatentia autoritatilor, acesta se pare ca a si reusit. Fuga lui Badea din tara ar putea avea legatura cu dosarul. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Noima arestului preventiv este sa puna presiune pe cetatean

Mircea Badea a comentat in editia de joi a emisiunii in gura presei decizia de eliberare a sefului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Ce si-au furat-o procurorii minune! Prietene, ce si-au furat-o! Cam cat de.

Join the Pact: Mircea Badea a semnat angajamentul de a nu se urca la volan sub influenta bauturilor alcoolice

Mircea Badea s-a alaturat celor aproximativ un milion de oameni din intreaga lume care au semnat angajamentul de a nu se urca la volan sub influenta bauturilor alccolice. Initiativa face parte din campania globala.

Mircea Badea, dupa ce a urcat in masina cu Mika Hakkinen: E mai usor in scaunul de la emisiune

Mircea Badea s-a numarat printre cei care au avut ocazia de a urca in masina cu Mika Hakkinen pentru cateva secunde, in cadrul evenimentului organizat de Johnnie Walker si al carui invitat special a fost fostul.

Mircea Badea: Exista oameni care nu cred in Iisus, dar eu trebuie sa cred in ce vomita justitia din Romania?

Mircea Badea a comentat in editia de luni seara a emisiunii in gura presei pe marginea condamnarii lui Gigi Becali in dosarul Valiza. Daca dosarul mi s-a parut un dosar cretin, scelerat, o facatura.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Becali: Cea mai mare prostie dintre cele pe care le-am vazut in ultima vreme

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a vorbit, marti seara, in direct de la Radio Zu, despre condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza. Ce sa zic? E o noua victorie a justitiei din.

Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Dupa inundatii si grindina, vin scumpirile. Sute de hectare de teren agricol sunt acoperite de apa si sute de sere au fost distruse. Cel mai mare bazin legumicol din tara este pus pe butuci de furia apelor.

DEZVALUIRI. Gigi Becali a fost indemnat sa fuga din tara: Ia-le pe fete si conduci ...

Omul de afaceri Gigi Becali a fost indemnat sa fuga din Romania inainte de prima condamnare, cea din Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, in care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, potrivit GSP. Cel care l-a indemnat pe Becali sa fuga din tara este Mirel Radoi, care a marturisit ca i-a spus patronului Stelei sa conduca echipa din strainatate. Citeste si 19 iunie, ZI DECISIVA pentru Gigi Becali: TB judeca cererea de contopire a pedepselor. Vezi cati ani de .

Traian Basescu si vicepresedintele SUA, Joseph Biden, au discutat telefonic despre politica interna din tara noastra

Presedintele Traian Basescu a avut, joi dupa-amiaza, o convorbire telefonica cu vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, in care au fost discutate teme privind politica interna din tara noastra, precum si atitudinea Romaniei in ceea ce priveste stadiul procesului de extindere a Uniunii Europene si a NATO in Balcani, informeaza Presedintia.

Avertizare de cod portocaliu si galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca, in perioada 07. 2013 ora 15:00 - 08. 2013 ora 16:00, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Somesul Mare, Lapus, Mures superior, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si ale cotelor de inundatie.

Vieti puse in pericol pe pista. Mai multe probleme, descoperite la un aeroport din tara

Pista aeroportului Traian Vuia din Timisoara ar putea pune in pericol in orice moment viata pasagerilor. Mai multe probleme au fost descoperite de o echipa de specialisti de la Autoritatea Aeronautica Civila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )