Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Antena3 Antena3,
Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Dupa inundatii si grindina, vin scumpirile. Sute de hectare de teren agricol sunt acoperite de apa si sute de sere au fost distruse. Cel mai mare bazin legumicol din tara este pus pe butuci de furia apelor. continuă pe Antena3

Smartphone-ul Allview cu cel mai mare ecran de pana acum, pus in vanzare la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie

Brasovenii de la Allview au lansat joi P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie, cu un display-ul MVA de 5,3. Terminalul dispune de sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean, avand procesor cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP si va fi disponibil in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, la un pret recomandat de 1. 199 lei.

FOTO Special Olympics a organizat cel mai mare eveniment al anului pentru persoane cu dizabilitati

Fundatia Special Olympics din Romania a organizat in perioada 31 mai - 3 iunie cel mai mare eveniment al anului 2013 pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.

MTV organizeaza cel mai mare festival muzical online

MTV va gazdui cel mai mare festival muzical online, Live Music Day Festival, au anuntat marti reprezentantii posturilor muzicale MTV, VH1 si CMT.

Localitati rase de pe harta Romaniei. Legenda insulei Ada-Kaleh, cum s-a prabusit cel mai mare paradis fiscal

Localitati din aproape toate judetele Romaniei au lasat in urma lor doar o amintire. Asta pentru ca fie au fost rase de pe fata pamatului de calamitati naturale, fie au cazut victima planurilor de sistematizare ale lui Ceausescu, relateaza Adevarul. ro .

Subiectele Zilei: Dunarea face ravagii in Europa. Pericolul se apropie de Romania. Cum se pregatesc autoritatile; Legenda insulei Ada-Kaleh, cum s-a prabusit cel mai mare paradis fiscal; Noua Constitutie. Punctele-cheie in care s-a impus USL

O delta in miniatura, ascunsa in Campia Romana. Chiar in mijlocul Campiei Romane, in localitatea Silistea Teleorman), vegetatia s-a dezvoltat. Mircea Cosea, profesor de economie: Deprecierea leului se va vedea in cresterea preturilor si rambursarea creditelor. Deprecierea leului.

Se reia cel mai mare targ erotic din tara. Ultima editie a avut loc in anul 2007

Cel mai de succes targ erotic din tara, organizat dupa 1989 de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad se va relua dupa o pauza de sapte ani.

Cursul euro a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni si jumatate

Euro a atins astazi cel mai mare nivel din ultimele sapte luni si jumatate. BNR a cotat moneda europeana la 4,5535 lei, cu aproape 20 de bani mai mult decat acum o saptamana. Cresterea vine exact in perioada.

Localitati rase de pe harta Romaniei. Legenda insulei Ada-Kaleh, cum s-a prabusit cel mai mare paradis fiscal

Localitati din aproape toate judetele Romaniei au lasat in urma lor doar o amintire. Asta pentru ca fie au fost rase de pe fata pamatului de calamitati naturale, fie au cazut victima planurilor de sistematizare ale lui Ceausescu.

Descoperire cutremuratoare pe malul celui mai mare rau. Am crezut ca sunt intr-un film horror

Venit la plimbare pe malurile raului Irtysh din Rusia cel mai lung rau din tara - 5. 410 kilometri), un barbat a fost socat atunci cand a descoperit in nisip mai multe oseminte. Dupa ce le-a analizat mai bine.

Euro, la cel mai ridicat nivel din acest an. Afla cotatia BNR

Moneda nationala a scazut in raport cu euro spre jumatatea sesiunii interbancare de miercuri. Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta cu 2,83 bani mai mare, de 4,4291 lei/euro. Aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )