Libnet.ro
UNICEF

08:32

Profiturilor Companiilor

Libnet Ro
Efectele intarzierilor si anularilor asupra profiturilor companiilor aeriene in 2023

Efectele intarzierilor si anularilor asupra profiturilor companiilor aeriene in 2023

Efectele intarzierilor si anularilor asupra profiturilor companiilor aeriene in 2023

2024: an bun pentru investitorii la bursa. Totul se bazeaza pe revenirea profiturilor companiilor

Investitorii privesc cu incredere spre anul 2024, asteptandu-se la un an si mai bun decat 2023, deoarece inflatia se afla pe un trend descendent, iar rate mai mici ale dobanzilor se intrevad, in sfarsit, la orizont. in ultima sa sedinta, Rezerva.

Salariile isi pierd din valoare in vreme ce profiturile companiilor cresc. Romania, printre tarile UE cu cea mai inechitabila situatie

Salariile lucratorilor europeni tot scad in termeni reali, desi corporatiile obtin profituri peste inflatie, cele mai mari cresteri ale profiturilor reale inregistrandu-se in Slovacia +8%) si Romania +7%), unde cresterea salariului real este.

FMI confirma ca actuala inflatie este cauzata, in principal, de cresterea profiturilor companiilor

Cresterea profiturilor marilor companii este reponsabila pentru aproape jumatate din inflatia care a afectat Europa in ultima perioada, arata un recent raport al economistilor Fondului Monetar International.

MORGAN STANLEY: Investitorii nu ar trebui sa creada ca asista la inceputului unei noi piete bull

in opinia noastra, contractia profiturilor companiilor nu este inclusa in preturi Investitorii nu ar trebui sa creada ca sunt martorii inceputului unei noi piete bull, iar o scadere a castigurilor companiilor va fi un obstacol major pentru cresterea pietei actiunilor in acest an, spune echipa de la Morgan Stanley, conform Business Insider.

JP MORGAN: Investitorii ar trebui sa stea departe de actiunile americane in urmatoarele sase luni

Marko Kolanovic, strateg al bancii: Investitorii sunt excesiv de optimisti si nu includ in preturi impactul pe care poate sa-l aiba o recesiune asupra profiturilor companiilor Investitorii ar trebui sa stea departe de actiunile americane in urmatoarele sase luni, deoarece posibilitatea aparitiei unei recesiuni si cresterea ratelor dobanzilor de catre Rezerva Federala vor afecta probabil pretul actiunilor, crede Marko Kolanovic, strateg al JPMorgan.

LPL FINANCIAL: Pesimismul legat de profiturile companiilor din S and P 500 pentru 2023 este, probabil, exagerat

China este pe cale sa-si redeschida economia, ceea ce poate ajuta la remedierea problemelor din lanturile de aprovizionare si la cresterea cererii la nivel mondial, spune strategul sef pentru actiuni al LPL Perspectivele profiturilor companiilor pentru acest an par prea reduse, in conditiile in care redeschiderea economiei Chinei alaturi de alti factori atenueaza potentialul de recesiune globala, ceea ce este de bun augur pentru actiuni, potrivit LPL Financial, scrie Business Insider.

LPL FINANCIAL: Pesimismul legat de profiturile companiilor din S and P 500 pentru 2023 este, probabil, exagerat

China este pe cale sa-si redeschida economia, ceea ce poate ajuta la remedierea problemelor din lanturile de aprovizionare si la cresterea cererii la nivel mondial, spune strategul sef pentru actiuni al LPL Perspectivele profiturilor companiilor pentru acest an par prea reduse, in conditiile in care redeschiderea economiei Chinei alaturi de alti factori atenueaza potentialul de recesiune globala, ceea ce este de bun augur pentru actiuni, potrivit LPL Financial, scrie Business Insider.

PREVIZIUNI PENTRU PIATA AMERICANA IN ACEST AN Inflatie ridicata, scaderea profiturilor companiilor, randamente bune ale obligatiunilor

Andre Cappon, CBM Group: in opinia mea, cel mai probabil scenariu pentru actiuni este de stagnare * Adrian Mitroi, CFA: Obligatiunile pe termen scurt reprezinta cea mai interesanta achizitie pentru investitori in 2023 * Cred ca o sa revenim cu picioarele pe pamant si o sa intelegem ca fundamentalele unei companii reprezinta argumentul cel mai solid pentru investitie, spune analistul financiar Anul 2022 a fost unul dintre cei mai dificili pentru investitori din ultimul secol. Tensiunile geopolitice, inflatia - care in Statele Unite a urcat la niveluri nemaiintalnite de patru decenii si cresterea rapida a ratelor dobanzilor, au afectat sever randamentele portofoliilor. Actiunile si obligatiunile au suferit scaderi de doua cifre, situatie rar intalnita in istorie deoarece, in mod normal, aceste clase de active se misca in directii diferite, oferind diversificare.

Unul dintre cei mai mari producatori de energie eoliana din lume da Romania in judecata, din cauza taxelor de solidaritate

Producatorul portughez de energie regenerabila EDP Renovaveis a anuntat luni ca va lua masuri legale impotriva taxelor impuse recent de Romania si Polonia, scrie Reuters. Autoritatile au impus suprataxarea profiturilor exceptionale Ca si alte state europene, Romania si Polonia au impus recent suprataxe pe profiturile companiilor energetice pentru a ajuta consumatorii ce au de platit facturi mari dupa cresterea masiva a preturilor din ultimul an.

Exxon Mobil da in judecata UE, nemultumit de taxarea profiturilor sale record. 2022, in plina criza, a fost cel mai bun an din istoria companiei

Grupul petrolier american Exxon Mobila dat in judecata Uniunea Europeana, in incercarea de a elimina noile taxe pe profiturile extraordinare ale companiilor petroliere, sustinand ca blocul comunitar nu are autoritatea legala pentru a impune astfel de taxe, transmite Bloomberg. Industria de petrol a inregistrat profituri record in acest an in care gospodariile au saracit .

Petrolistii se opun impozitarii super-profiturilor companiilor din energie: Suntem deja supraimpozitati

Noul proiect de suprataxare a sectorului de petrol si gaze pune in pericol viitoarele investitii pentru securitatea energetica a Romaniei, spun companiile petroliere afiliate FPPG.

Guvernul a aprobat transpunerea Regulamentului de impozitare a super-profiturilor companiilor din energie

Guvernul a aprobat transpunerea Regulamentului de impozitare a super-profiturilor companiilor din energie, in urma masurii urmand sa fie incasati intr-un fond special 3,9 miliarde de lei, a declarat, astazi, Mihai Diaconu, secretar de stat in Ministerul de Finante, la finalul sedintei de Guvern.

Guvernul a decis impozitarea extra-profiturilor companiilor din energie. Unde vor ajunge incasarile

Guvernul a aprobat transpunerea Regulamentului de impozitare a super-profiturilor companiilor din energie, in urma masurii urmand sa fie incasati intr-un fond special 3,9 miliarde de lei.

Taxa de solidaritate, obligatorie. Gigantii din energie, supra-taxati in functie de profit

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat miercuri, inaintea sedintei de guvern, ca Executivul va adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care va supraimpozita profitul companiilor din energie. Acestea vor plati de anul viitor o contributie de solidaritate in valoare de 60% pe profiturile care in 2022 si 2023 depasesc cu mai mult de 20% media profiturilor .

BARCLAYS: Investitorii ar trebui sa detina numerar si obligatiuni in loc de actiuni, in 2023

Emmanuel Cau, strateg-sef: Comparativ cu cel al obligatiunilor sau al numerarului, raportul riscrecompensa al actiunilor ni se pare neatractiv in prezent * Banuim ca mult asteptata resetare a profiturilor companiilor va dura mai mult de un trimestru, spune strategul bancii Actiunile par mai putin atragatoare decat investitiile in obligatiuni si numerar, in conditiile in care anul viitor se profileaza o recesiune globala, ceea ce va afecta profitabilitatea companiilor, crede Barclays, conform Business Insider.

FMI spune ca taxele ad hoc pe profiturile excesive sunt problematice

Fondul Monetar International sprijina planurile guvernelor de a taxa profiturile excesive ale companiilor dar crede ca astfel de modificari trebuie comunicate in mod clar si nu se pot aplica profiturilor deja realizate, a declarat miercuri pentru Reuters principalul expert fiscal din cadrul FMI, Vitor Gaspar. Gaspar, directorul Departamentului fiscal din FMI, a spus ca taxarea .

Taxa pe profiturile excesive ale companiilor ar putea fi problematica. Ce anunta specialistii FMI

FMI sprijina planurile guvernelor de a taxa profiturile excesive ale companiilor, dar crede ca astfel de modificari trebuie comunicate in mod clar si nu se pot aplica profiturilor deja realizate.

FMI spune ca taxele ad hoc pe profiturile excesive sunt problematice

Fondul Monetar International sprijina planurile guvernelor de a taxa profiturile excesive ale companiilor dar crede ca astfel de modificari trebuie comunicate in mod clar si nu se pot aplica profiturilor deja realizate, a declarat astazi principalul expert fiscal din cadrul FMI, Vitor Gaspar.

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )