Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prognoza meteo. Cod galben de vant si ceata in mai multe judete ale tarii

B1 B1,
Prognoza meteo. Cod galben de vant si ceata in mai multe judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru sambata dimineata, doua coduri galbene pentru mai multe judete ale tarii. Mai exact, pana la ora 9, in judetele Constanta. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 17 judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru 17 judete ale tarii. Astfel, pana la ora 8, in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman,.

Cod galben de ceata valabil pentru 25 de judete din Romania. Vizibilitatea redusa paca la sub 200 de metri in aceasta dimineata

Meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben de ceata, valabila pina la ora 08. 00, in 20 de judete din tara. Specialistii anunta scazerea vizibilitatii cu pana la sub 200 de metri, izolat.

Cod galben de ceata densa in 12 judete, miercuri seara. Vizibilitate scazuta si pe Autostrada Soarelui

Meteorologii au emis, miercuri seara,un cod galben de ceata, valabil in 12 judete. Din aceasta cauzavizibilitatea este scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe autostrada A1,.

Cod galben de ceata in 12 judete, viscol in zona montana din Suceava si Neamt

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, atentionari Cod galben de ceata d.

Cod galben de vant puternic, in nord-vestul si centrul tarii, pana joi seara. in Carpatii Orientali va depasi viteze 120-130 de kmh

Meteorologii au actualizat Codul galben de vant puternic valabil, pana joi seara, in 27 de judete din nord-vestul si centrul tarii si au emis un Cod portocaliu pentru Carpatii Orientali, unde, in special la altitudini de peste 1. 500 de metri, vantul va depasi viteze de 120-130 de kilometri pe ora, viscolind zapada si reducand vizibilitatea. in noaptea de joi spre vineri, va fi Cod galben de vant puternic in cea mai mare parte a zonei montane.

Infotrafic: Vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe Autostrada Bucuresti-Constanta.12 judete sunt sub cod galben de ceata

Centrul Infotrafic avertizeaza, miercuri seara, ca vizibilitatea este scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe Autostrada Bucuresti-Constanta. Totodata, potrivit meteorologilor, 12 judete sunt sub avertizare Cod galben de ceata care determina reducerea vizibilitatii sub 200 m.

Cod galben de ceata, in mai multe judete si Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta dimineata, avertizari nowcasting Co.

ALERTA METEO: Mai multe zone din Romania, vizate de avertizari cod portocaliu si galben de intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de tip cod portocaliu si cod galben de intensificari ale vantului pentru jumatate de tara. Cod portocaliu si cod galben de vant.

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade .

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )