Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALERTA METEO: Mai multe zone din Romania, vizate de avertizari cod portocaliu si galben de intensificari ale vantului

B1 B1,
ALERTA METEO: Mai multe zone din Romania, vizate de avertizari cod portocaliu si galben de intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de tip cod portocaliu si cod galben de intensificari ale vantului pentru jumatate de tara. Cod portocaliu si cod galben de vant. continuă pe B1

Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania. Vremea se schimba total

ANM a emis situatia meteo pentru urmatoarele doua saptamani, intervalul 1 februarie- 14 februarie. Astfel, daca in prima saptamana vremea se va afla intr-un proces treptat de incalzire, vremea se va raci considerabil in a doua saptamana de prognoza. Iata care sunt estimarile meteorologilor ANM pentru fiecare regiune in parte! Alerta meteo ANM. Vremea se .

Ministerul Sanatatii: 2020 a fost pentru Romania si anul in care am pierdut mult mai multe vieti din cauza cancerului decat in anii precedenti

Ministerul Sanatatii a transmis, joi, de Ziua Mondiala a Luptei impotriva Cancerului, ca, din pacate, 2020 a fost pentru Romania si anul in care am pierdut mult mai multe vieti din cauza cancerului decat in anii precedenti. Pandemia a intarziat accesul la ingrijiri pentru pacienti, a transmis Ministerul.

Infotrafic: Vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe Autostrada Bucuresti-Constanta.12 judete sunt sub cod galben de ceata

Centrul Infotrafic avertizeaza, miercuri seara, ca vizibilitatea este scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe Autostrada Bucuresti-Constanta. Totodata, potrivit meteorologilor, 12 judete sunt sub avertizare Cod galben de ceata care determina reducerea vizibilitatii sub 200 m.

Elvetia amana aprobarea vaccinului produs de AstraZeneca si comanda mai multe doze din alte tari

Elvetia a amanat aprobarea pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, a anuntat miercuri Agentia elvetiana a medicamentelor Swissmedic, cerand mai multa eficacitate si date de calitate inainte de a da o unda verde care a obtinut aprobarea Uniunii Europene saptamana trecuta, relateaza Reuters.

Line up Neversea 2021. Organizatorii au anuntat ce artisti si formatii vor canta la unul dintre cele mai anticipate festivaluri din Romania

Vesti bune despre cel mai asteptat festival de muzica de la malul Marii Negre. Au fost anuntati primii artisticare vor da tonul distractiei la editia din 2021. Neverseava avea loc intre 8 si 11 .

Cine este actorul care a atacat si a agresat mai multe femei din sectoarele 4 si 5 din Bucuresti VIDEO

Barbatul acuzat de agresiune sexuala in serie care a atacat mai multe femei in sectoarele 4 si 5 ar fi actorul Alexander Zudor, de 47 de ani.

Una din cele mai iubite marci din Romania dispare de la noi. Ce se intampla, de fapt, cu celebrul Kika

Poate ca pana acum ai avut ocazia sa-ti faci cumparaturi la Kika. Dar de anul acesta e oficial: brandul iese din Romania. Ce ramane in loc? Ei bine, vorbim de-un brand nou. in.

Tot mai multe voci cer ca Marea Britanie sa reduca investitiile in proiectul HS2 de constructie a unor noi linii feroviare de mare viteza

Tot mai multe organizatii din Regatul Unit cer ca guvernul sa reduca investitiile in HS2, uriasul proiect de a construi cateva sute de kilometri de linii de mare viteza. Primele estimari indicau costuri de 32 miliarde de lire, dar pana la urma s-a ajuns la peste 100 de miliarde de lire sterline. Organizatiile spun ca este posibil ca numarul de pasageri sa nu creasca in urmatoarele decenii ca urmare a faptului ca multi vor continua sa lucreze de acasa si vor renunta la transportul public de lunga distanta, scrie BBC.

Peisaje de basm pe culmile Macinului. Salbaticiile naturii, surprinse in cei mai vechi munti din Romania

Fotografii au surprins salbaticii ale naturii in mediul lor natural, pe crestele Muntilor Macin, in cei mai vechi munti din Romania.

Alerta meteo. Mare atentie, avertismentul clar al meteorologilor pentru Romania

Atmosfera este mohorata in toata tara si se asteapta ploi slabe indeosebi in nord-vest. Pe creste, in partea nordica a Carpatilor Orientali, vor fi precipitatii mixte. Ceata de peste noapte va fi prezenta si in prima parte a zilei, in sudul si estul tarii, iar izolat va burnita. Expertii de la ANM au emis cod .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )