Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata, in mai multe judete si Capitala

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata, in mai multe judete si Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta dimineata, avertizari nowcasting Co. continuă pe România Liberă

Perchezitii de amploare in mai multe judete si in Spania intr-un dosar care vizeaza destructurarea unei grupari de proxenetism, santaj si camata

Perchezitii de amploare au fost desfasurate in mai multe judete, dar si in Spania intr-un dosar care vizeaza destructurarea unei grupari de proxenetism, santaj si camata. Potrivit procurorilor,.

Infotrafic: Vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe Autostrada Bucuresti-Constanta.12 judete sunt sub cod galben de ceata

Centrul Infotrafic avertizeaza, miercuri seara, ca vizibilitatea este scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe Autostrada Bucuresti-Constanta. Totodata, potrivit meteorologilor, 12 judete sunt sub avertizare Cod galben de ceata care determina reducerea vizibilitatii sub 200 m.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare. Posibile depasiri ale cotelor de aparare in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de inundatii si posibile depasiri ale cotelor aparare, valabila de joi dimineata in trei bazine hidrografice din judetele Maramures si Satu Mare.

Cod galben de ceata densa in 12 judete, miercuri seara. Vizibilitate scazuta si pe Autostrada Soarelui

Meteorologii au emis, miercuri seara,un cod galben de ceata, valabil in 12 judete. Din aceasta cauzavizibilitatea este scazuta pe mai multe drumuri din estul tarii, dar si pe autostrada A1,.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 10 judete. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru marti, un cod galben de ceata pentru zece judete ale tarii. Astfel, pana la ora 12, in sapte judete se va semnala ceata care.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 17 judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru 17 judete ale tarii. Astfel, pana la ora 8, in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman,.

Cod galben de ceata valabil pentru 25 de judete din Romania. Vizibilitatea redusa paca la sub 200 de metri in aceasta dimineata

Meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben de ceata, valabila pina la ora 08. 00, in 20 de judete din tara. Specialistii anunta scazerea vizibilitatii cu pana la sub 200 de metri, izolat.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in sase judete ale Romaniei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru marti dimineata, un cod galben de ceata pentru sase judete ale tarii. Astfel, pana la ora 10, in judetul Constanta, se va sem.

Avertizare meteo. Cod galben de polei in patru judete din Romania, valabil pentru dimineata zilei de luni

Meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben valabila in patru judete din Romania, in dimineata zilei de luni, 1 februarie 2021. Meteorologii atrag atentia asupra faptului ca se vor forma depuneri de.

Meteorologii au emis doua alerte cod galben! Sunt vizate 23 de judete

O informare meteo de precipitatii in toata tara si doua alerte Cod galben de viscol respectiv ploi sunt in vigoare in primele ore ale zilei de luni. 23 de judete sunt sub alerta Cod galben de ploi si polei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )