Libnet.ro
UNICEF

16:01

Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni, 25 februarie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni, 25 februarie

Desi temepraturile incep sa creasca usor luni, 25 februarie, va mai fi ger dimineata, local in regiunile centrale si izolat in rest. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), posibilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. continuă pe Adevărul

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate. Cititi maimulte pe spynews. ro.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Sambata, 23 februarie, vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in nord, centru si local in rest. Valorile termice vor avea abateri negative, in gener.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminica, 24 februarie

Desi temperaturile cresc usor, duminica vremea va continua sa fie geroasa. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), ninsori slabe se vor semnala in partea de nord a tarii.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea sambata, 23 februarie

Episodul de iarna severa, anuntat de meteorologi, cuprinde toata tara. Conform Administratiei Nationa de MeteorologieANM), vremea va deveni mai rece decat in mod normal la aceasta data, local geroasa dimineata si noaptea mai ales in nordul si in centrul tarii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 4 .

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 24 februarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Duminica, 24 februarie, vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, dar va ramane mai rece decat in mod normal la aceasta data, chiar geroasa dimineata indeosebi in nordul si centrul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vineri, 22 februarie, vremea va fi in general inchisa, se va raci si va deveni vantoasa in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala precipitatii ziua pe arii extinse, iar seara si noaptea in.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea vineri, 22 februarie

In urmatoarele zile, se vor produce schimbari totale ale vremii. Apar si precipitatii, dar si intensificari ale vantului. Precipitatiile din regiunile de nord-vest si se vor extinde treptat, iar pana vineri seara vor cuprinde toata tara. La inceput vor fi ploi, precipitatii mixte, apoi ninsori.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti.Vreme deosebit de rece,lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, joi prognoza meteo pentru Bucuresti. Vineri, vremea se va raci si va deveni vantoasa. Temporar se vor semnala precipitatii.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi dificila si capricioasa

O zi cu multe incercari pentru unele zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )