Libnet.ro
UNICEF

16:16

Prognoza meteo joi 6 septembrie: Aversele continua in toata tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza meteo joi 6 septembrie: Aversele continua in toata tara

Joi instabilitatea atmosferica se va manifesta in mod local deasupra masivelor montane, insa izolat si in restul zonelor tarii se vor putea produce unele averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. continuă pe Wall-Street Ro

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

Prognoza meteo luni 3 septembrie: Un ciclon se indreapta spre Romania

De luni, 3 septembrie, se intorc furtunile in partea de vest a tarii, iar pana marti seara, vor fi inclusiv caderi de grindina. Meteorologii nu exclud asemenea fenomene si pentru restul tarii, dar intr-o masura mult mai mica.

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi usor peste cele normale in majoritatea regiunilor. Unele innorari, averse si descarcari electrice vor fi, mai ales.

Prognoza meteo miercuri 5 septembrie: Ploi torentiale, grindina si vant puternic in aproape toata tara

ANM a emis o informare meteorologica potrivit careia, incepand de miercuri dupa-amiaza, in cea mai mare parte a tarii vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential si vor fi.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturile, n usoara scadere ncepnd de miercuri; intervale cu ploi si averse la nivelul ntregii tari

Vremea va fi calda in primele doua zile din aceasta saptamana cu temperaturi care vor urca pana la 32 de grade Celsius in unele zone ale tarii, apoi valorile termice vor inregistra o usoara scadere, iar sansele de ploaie vor creste la nivelul intregii tari in intervalul 3-6 septembrie si in cursul saptamanii viitoare, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pana pe 16 septembrie 2018, noteaza Agerpres.

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub.

Vant puternic si ploi in toata tara

In dupa-amiaza si seara zilei de miercuri, 5 septembrie, in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse, descarcari electrice si.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Autoritatile locale vor efectua un nou exercitiu de verificare a sistemelor de avertizare-alarmare a populatiei. Demonstratia are loc miercuri, 5 septembrie. Exercitiul Miercurea Alarmelor are loc.

Mitropolia Moldovei incearca sa elimine RUJEOLA cu rugaciuni! Se fac slujbe in bisericile din toata tara

Cu 142 de cazuri confirmate Republica Moldova se confrunta cu cea mai mare criza a rujeolei din ultimul deceniu. in acest context, Mitropolitul Vladimir a emis o circulara prin care preotii din intreaga tara.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )