Libnet.ro
UNICEF

06:15

Prognoza METEO pentru 28 martie. Vremea revine la normalul sezonului

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO pentru 28 martie. Vremea revine la normalul sezonului

Temperaturile sunt in crestere, apropiindu-se de valorile normale pentru aceasta peri- oada. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la partial noros. in nord-vest si zonele montane si . continuă pe Antena3

CSM a amanat pentru 28 martie discutarea propunerii prinvind reinvestirea lui Kovesi la DNA

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, sa amane pentru 28 martie discutarea propunerii de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA.

CSM discuta pe 28 martie propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, sa amane pentru 28 martie discutarea propunerii de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, scrie Agerpres. Interviul.

Zborurile Blue Air din Romania catre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre Maastricht

Intrucat Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, in urmatoarele zile, compania Blue Air a decis ca zborurile Bucuresti Bruxelles Bucuresti din 27 martie si 28 martie, precum si a cele din Bacau Bruxelles Bacau din 26 martie si 28 martie, sa fie redirectionate la Aeroportul Maastricht Aachen .

Cursele Blue Air spre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre aeroportul Maastricht Aachen

Cursele Blue Air Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din 27 si 28 martie si Bacau - Bruxelles - Bacau din 26 si 28 martie vor fi redirectionate catre Maastricht Aachen situat la 110 km de Bruxelles), deoarece aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, iar orarul de zbor va ramane neschimbat, potrivit unui comunicat al companiei remis astazi redactiei.

Horoscop zilnic, 28 martie 2016: Capricornii fac excese de natura erotica

Horoscop zilnic, 28 martie 2016. Gemenii celibatari vor fi ceruti in casatorie seara, iar pe nativii din zodia Fecioara ii mira atitudinea celor ce ii invidiaza.

HOROSCOP 28 martie. Racii ar trebui sa se gandeasca mai mult la ei, ca sa reuseasca sa adune beneficii.

Horoscop maine, 28 martie. Racii ar trebui sa se gandeasca mai mult la ei, ca sa reuseasca sa adune beneficii, iar Scorpionilor le sta mintea numai la bani si sunt plini de idei de afaceri.

Zborurile Blue Air din Romania catre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre Maastricht

Intrucat Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, in urmatoarele zile, compania Blue Air a decis ca zborurile Bucuresti Bruxelles Bucuresti din 27 martie si 28 martie, precum si a cele din Bacau Bruxelles.

Prognoza meteo: ploi, ninsori si vant puternic. Pana cand tine vremea rea

Vreme de cosmar in urmatoarele 24 de ore. Ploile si vantul vor spulbera sud-estul tarii, in timp ce ninsorile vor lovi zona de munte. Pana pe 25 martie, ora 11. 00, este in vigoare o atentionare meteo de vreme rea cu intensificari ale vantului, precipitatii si ninsori.

CSM discuta propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, sa amane pentru 28 martie discutarea propunerii de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )