Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana aproape de miezul noptii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza speciala pentru Bucuresti: Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana aproape de miezul noptii

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele ore se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, temperaturile minime situandu-se intre 12-14 grade, iar cele maxime in jurul. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Ploi torentiale si descarcari electrice in toata tara sambata / in Bucuresti, probabilitatea ploilor si descarcarilor electrice este ridicata dupa-amiaza

Meteorologii au emis sambata o informare de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila de la ora 13. 00 pana la ora 23. Astfel, ploi cu caracter torential, descarcari electrice vor avea loc in special in regiunile estice si sud-estice, precum si in zonele montane si submontane. O prognoza speciala pentru Bucuresti arata ca probabilitatea de aparitie a acestor fenomene va fi mai ridicata intre orele 16. 00 si 19.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 mai. Ploi si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde innorarile temporar vor fi accentuate si local se vor semnala averse si.

Cod galben de averse si descarcari electrice in localitati din patru judete, prelungit pana la 19.00

Meteorologii au emis sambata noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru patru judete pana la ora 19,00. Astfel, pana la ora 19, in zone din judetele Suceava,.

Avertizare de la meteorologi: Potop de ploi torentiale sambata, 25 mai. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Potopul de ploi torentiale nu se domoleste nici sambata. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, pentru ziua de sambata, 25 mai, in intervalul orar 13.

Alerta de la meteorologi: Ploi torentiale, vijelii, grindina si descarcari electrice

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat avertizare meteo de vreme rea, valabila pentru toate regiunile tarii. Astfel, pentru intervalul 23 mai, ora 12. 00 24 mai, ora 22. 00 sunt anuntate manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si cantitati de apa insemnate.

ALERTA METEO Ploi si vant in Capitala. Pana cand este valabila alerta

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala, valabila joi, de la ora 12 pana vineri, ora 22. Vremea va fi dominata de instabilitate atmosferica si cantitati de apa insemnate.

Codul portocaliu de ploi torentiale s-a prelungit. ISU Bucuresti-Ilfov, avertisment pentru cetateni: Oamenii sa stea in case!

Codul portocaliu de furtuna in Bucuresti s-a prelungit pana la 19:30. ISU Bucuresti-Ilfov a transmis un mesaj pentru cetateni, prin care ii anunta sa ramana pe cat posibil in casa si sa evite.

VREMEA. Atentionare meteo de ploi torentiale si vijelii in Bucuresti

VREMEA Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si vijelii pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 17:00. VREMEAPotrivi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 mai. Meteorologii anunta ploi abundente

in regiunile din sudul si estul tarii sunt asteptate ploi cu caracter torential, intensificari ale vantului si chiar caderi de grindina. in jumatatea de sud a tarii, are loc si o.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 22 mai. Vreme in general instabila

Miercuri, 22 mai, vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane unde, mai ales in cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )