Libnet.ro
UNICEF

23:45

Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Playtech Playtech,
Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Ministerul de Interne anunta ca va prelungi programul pe timpul verii la toate serviciile care elibereaza pasapoarte. E o perioada in care multi romani se intorc acasa in concediu, iar numarul de solicitari este extrem de mare. Ghiseele vor avea program prelungit tocmai pentru a putea face fata. Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea . continuă pe Playtech

Program prelungit la Pasapoarte din cauza aglomeratiei. Ce program vor avea ghiseele

Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea program prelungit, incepand de luni, pe toata durata verii, pentru a face fata numarului mare de solicitari.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de opt ani din Mehedinti, ca aceasta sa fie ascultata pentru a spune ce isi doreste. Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care stie ce simte, unde doreste si cu cine doreste sa mearga la drum. Opriti-va si ascultati-o si pe Sorina!, afirma ea.

Pe ce televizor de vei uita cel mai bine la seriale, conform Netflix

E clar ca un televizor de calitate iti va oferi si o imagine mai buna, dar Netflix iti spune ce care cele mai potrivite pentru continutul de pe platforma. Asta ti-ar putea fi de ajutor, mai.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de op.

Legea care scoate la lumina cel mai bine ascuns secret din companiile private de pe bursa: leafa CEO-ului. Care sunt companiile care in prezent au curajul sa faca publice cifrele

Companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor fi obligate sa se conformeze unei noi legi, transpusa din Directiva Europeana 8282017, care prevede o serie de cerinte dure cu privire la informatiile pe care acestea trebuie sa le faca publice.

SONDAJ Ce functie credeti ca i s-ar potrivi mai bine lui Iohannis, pe viitor?

Posibilitatea ca presedintele Klaus Iohannis sa fie ales presedinte al Consiliului European a revenit in discutiile publice, liderul PNL Ludovic Orban afirmand ca Iohannis ar ajuta foarte mult tara din pozitia de sef al Consiliului European, dar ca isi doreste ca seful statului sa candideze pentru un nou mandat in actuala functie. Sondaj HotNews. ro: Ce functie credeti ca i s-ar potrivi mai bine lui Iohannis, pe viitor?.

Ministrul DISCOTECA Teodorovici vrea remaniere guvernamentala: Este loc de mai bine

Discoteca Teodorovici este pro-remaniere guvernamentala. Ministrul Finantelor a declarat, miercuri, in Parlament ca mereu este loc de mai bine. Este loc de mai bine, sunt convins, a spus.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, miercuri, banca centrala americana Fed) a decis sa nu modifice dobanda de politica monetara.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IUNIE Aurul sparge rezistenta-cheie si ajunge la maximul ultimilor cinci ani

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,49%, in intervalul 12 - 19 iunie, intr-un raliu in care metalul galben a spart rezistenta-cheie situata la 1. 350 dolariuncie si reusind sa atinga ieri, 20 iunie, nivelul de 1. 385 de dolari uncie, cel mai ridicat pret al ultimilor cinci ani, dupa ce in perioada 5 - 12 iunie a stagnat in jurul pragului de rezistenta mentionat.

IN COMPARATIE CU ULTIMII CINCI ANI Avutia mondiala a inregistrat cel mai slab ritm de crestere in 2018

Avutia globala personala si-a incetinit semnificativ ritmul de crestere in 2018, inregistrand un avans de doar 1,6%, pana la 205,9 de trilioane de dolari, acesta fiind cel mai slab ritm de crestere din ultimii cinci ani si cu aproape 6% sub ritmul de 7,5% din 2017, potrivit unei analize publicate ieri de Boston Consulting Group BCG). Ritmul mediu anual de crestere inregistrat din 2013 si pana in 2017 este de 6,2%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )