Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Ce functie credeti ca i s-ar potrivi mai bine lui Iohannis, pe viitor?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce functie credeti ca i s-ar potrivi mai bine lui Iohannis, pe viitor?

Posibilitatea ca presedintele Klaus Iohannis sa fie ales presedinte al Consiliului European a revenit in discutiile publice, liderul PNL Ludovic Orban afirmand ca Iohannis ar ajuta foarte mult tara din pozitia de sef al Consiliului European, dar ca isi doreste ca seful statului sa candideze pentru un nou mandat in actuala functie. Sondaj HotNews. ro: Ce functie credeti ca i s-ar potrivi mai bine lui Iohannis, pe viitor?. continuă pe Hotnews

Ministrul DISCOTECA Teodorovici vrea remaniere guvernamentala: Este loc de mai bine

Discoteca Teodorovici este pro-remaniere guvernamentala. Ministrul Finantelor a declarat, miercuri, in Parlament ca mereu este loc de mai bine. Este loc de mai bine, sunt convins, a spus.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de opt ani din Mehedinti, ca aceasta sa fie ascultata pentru a spune ce isi doreste. Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care stie ce simte, unde doreste si cu cine doreste sa mearga la drum. Opriti-va si ascultati-o si pe Sorina!, afirma ea.

Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Ministerul de Interne anunta ca va prelungi programul pe timpul verii la toate serviciile care elibereaza pasapoarte. E o perioada in care multi romani se intorc acasa in concediu, iar numarul de solicitari este extrem de mare. Ghiseele vor avea program prelungit tocmai pentru a putea face fata. Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea .

SONDAJ AMCHAM ROMANIA: Infrastructura, cea mai mare vulnerabilitate a economiei

Ionut Simion, presedintele AmCham Romania: Mediul de afaceri, ingrijorat de politicile publice orientate catre stimularea consumului Infrastructura este cea mai mare vulnerabilitate la adresa competitivitatii economiei romanesti, iar statutul Romaniei de tara membra a Uniunii Europene este primordial pentru atragerea investitorilor straini, in timp ce potentialul de crestere este principalul avantaj competitiv al tarii noastre, arata rezultatele unui sondaj realizat de Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania), pe care Ionut Simion, presedintele organizatiei le-a prezentat, ieri, intr-o conferinta.

Pe ce televizor de vei uita cel mai bine la seriale, conform Netflix

E clar ca un televizor de calitate iti va oferi si o imagine mai buna, dar Netflix iti spune ce care cele mai potrivite pentru continutul de pe platforma. Asta ti-ar putea fi de ajutor, mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )