Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce program vor avea mall-urile in conditiile situatiei de urgenta. Orarul fiecarui mall din Bucuresti

Playtech Playtech,
Ce program vor avea mall-urile in conditiile situatiei de urgenta. Orarul fiecarui mall din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohanis, a decretat, luni, stare de urgenta pentru 30 de zile, in contextul cazurilor de coronavirus inregistrate in Romania. Acest lucru a determinat mall-urile si supermarket-urile sa-si schimbe programul. Mai multe centre comerciale din Bucuresti si din tara au anuntat ca isi vor reduce programul de functionare, insa hipermarketurile si farmaciile din . continuă pe Playtech

Program Mega Image in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul

Mega Image este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate din Romania, fondat in Bucuresti in1995. Mega Image este printre cele mai bune magazine din categoria Supermarket deschise la Bucuresti. Distantele dintre magazinele Mega Image sunt calculate in raport cu orasul Bucuresti. Daca faceti clic pe orice punct de vanzare, accesati detaliile magazinului pentru .

Program Lidl in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul in situatia actuala

Program Lidl martie 2020. Avand in vedere pandemia de coronavirus care afecteaza si Romania, marile lanturi de magazine au luat o serie de masuri pentru a combate raspandirea virusului. Orarul de functionare a magazinelor Lidl in perioada situatiei de urgenta Din cauza coronavirusului, Romania se afla, incepand de luni, in stare de urgenta. Motiv pentru .

Program Auchan in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul in aceste zile

Romania a intrat luni in stare de urgenta, o masura execeptionala luata, potrivit autoritatilor, in principal pentru a permite alocarea de resurse, pe fundalul crizei coronavirus. in spatiul public se fac apeluri la calm si solidaritate. Orarul de functionare a magazinului Auchan in perioada situatiei de urgenta Pandemia de coronavirus a avut efecte la nivel .

Program Kaufland in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul, dupa 16 martie

In contextul raspandirii epidemiei de coronavirus si in conditiile in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat ca urmeaza sa instituie starea de urgenta pentru 30 de zile, marile lanturi de supermarketuri si-au prezentat programul de functionare pentru urmatoarea perioada. Orar Kaufland in conditiile situatiei de urgenta De astazi a intrat in vigoare Starea de .

Ce orar vor avea benzinariile Petrom, OMV, Mol si Rompetrol in conditiile situatiei de urgenta

Din cauza coronavirusului, Romania se afla, incepand de luni, in stare de urgenta. Motiv pentru care multe benzinarii printre care si Petrom, OMV, Mol si Rompetrol au luat o serie de masuri pentru a combate COVID 2019. De precizat ca acestea sunt, in continuare, aprovizionate. Cum vor functiona benzinariile Petrom, OMV, Mol si Rompetrol .

Se mai fac sau nu extragerile la Loto 6 din 49 in conditiile situatiei de urgenta?

Siguranta si sanatatea jucatorilor si a angajatilor sunt prioritare pentru Loteria Romana. Suntem cu totii solidari in lupta cu coronavirusul. Depinde de fiecare dintre noi sa invingem si credem ca vom reusi. impreuna! Va invitam pe site-ul loto. ro sa cititi totul despre masurile luate de Loteria Romana pentru limitarea riscului de raspandire a infectarii cu .

IN DATA DE 21 APRILIE Actionarii Aerostar vor avea pe masa un dividend cu randament de 4%

Actionarii Aerostar Bacau ARS) se vor intalni, in data de 21 aprilie, pentru a aproba propunerea conducerii societatii ca, din profitul anului trecut, sa se distribuie un dividend de 0,13 leititlu, se arata in convocatorul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MAE: Romanii care se afla la granita dintre Ungaria si Austria vor avea acces incepand cu ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

Cetatenii romani care se mai afla la granita dintre Austria si Ungaria vor ajunge in Romania in cursul zilei de miercuri, dupa o noua discutie avuta de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, cuomologul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )